Dagster3532

Becerikli
Hesapta gezinirken tünele girdiğim için internet bağlantı hatası verdi ve hesaptan attı. Kimlik istiyor ancak hesaptaki isimle kimlik ismi uyuşmadığı için işlem yapamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığım zaman bu kişi kim diye bir soru soruyorlar. Şimdi anonim olmak için desem şüpheli anlayacaklar. Diğer türlü akrabam dediğim zaman onun araması durumunda yardımcı olacağız diyorlar. Bunu nasıl çözeceğim? Ben böyle bir olay görmedim.

Sahibinden çok popüler olduğu için artık rezil bir yer haline geldi. Alternatifleri kullanmaya bakın, uğraşılmıyor bunlarla.

Konuya güncelleme yapayım. Eğer ilan başlığına, açıklamaya veya soru kısmına OC yazarsanız hesabınızı durduruyorlar sanırım. Çünkü arkadaşıma da hesap açtık ve o da başka bir ürün koydu. Başta ütü koydu bir şey olmadı. Sonra kullandığı 3080'i OC yazıp koyunca otomatik olarak hesabı gitti. Tesadüf olabilir belki ama bu kadarı da gerçekten pes doğrusu. Sırf ismimi vermek istemediğimden başka isim kullandığım için 20 tane ilanı olan hesabım şu an kapalı vaziyette. Ve kimlik gönderdiğim halde açılmıyor. Benim fikrim bu şekildedir. Sizde belki olabilir veya olmayabilir.