İyi akşamlar, sorum başlıktaki gibi. Arkadaşlarımdan biri benden daha sonra hesap açmasına rağmen benden çok çok daha yüksek leveli var. En hızlı level atlamak için neler yapabilirim? Idle Master gördüm ama ban riski var mıdır? Nasıl oluyor? 5 level atlasam yeterli benim için.
Detaylar
Kim cevapladı?dalmatianpelican
Yetkin
Puan varsa eger puan dukkanından mevsımsel rozet alabılırsın.
1k var hocam şu yeşil mumdan alabiliyorum. Ne işe yarıyor tam olarak?Puan varsa eger puan dukkanından mevsımsel rozet alabılırsın.
dalmatianpelican
Yetkin
100 xp verıyor her bir tanesı.1k var hocam şu yeşil mumdan alabiliyorum. Ne işe yarıyor tam olarak?
Sağ olun. Kaldı 4 level. Üstte dediğim bu Idle Master ve kart düşürme rozet tamamlama vb. olayları mantıklı mı? Nasıl oluyor?
dalmatianpelican
Yetkin
Sağ olun. Kaldı 4 level. Üstte dediğim bu Idle Master ve kart düşürme rozet tamamlama vb. olayları mantıklı mı? Nasıl oluyor?
Onlar tum kartları dusurmuyor hocam. Gerı kalanını para vermek gerekıyor. Topluluk rozetı gorevlerı vardı eger yapmadıysan onları yap. Baska bir yontem olarak CS'de kapsul ındırımlerı oldugu vakıt oyun ıcınden 25 centten alıp pazarda gerı 28 Cent'ten satınca -yıne 25 cent gelıyor satınca zarar yok- bedava puan kasılabılıyor. 54000 puanım falan vardı benım o rozetten 4000 XP almıstım boyle yapıp.
Topluluk görevlerini yaptım hocam. Geri kalan para 5-10 cent falan sanırım düşmeyen kartlara. Eğer etkili ise yapabilirim sorun yok.Onlar tum kartları dusurmuyor hocam. Gerı kalanını para vermek gerekıyor. Topluluk rozetı gorevlerı vardı eger yapmadıysan onları yap. Baska bir yontem olarak CS'de kapsul ındırımlerı oldugu vakıt oyun ıcınden 25 centten alıp pazarda gerı 28 Cent'ten satınca -yıne 25 cent gelıyor satınca zarar yok- bedava puan kasılabılıyor. 54000 puanım falan vardı benım o rozetten 4000 XP almıstım boyle yapıp.
dalmatianpelican
Yetkin
Evet hocam onlar da yıne 100 xp verıyor rozet bası.Topluluk görevlerini yaptım hocam. Geri kalan para 5-10 cent falan sanırım düşmeyen kartlara. Eğer etkili ise yapabilirim sorun yok.
Kartların hepsini tamamladığımda 100 xp veriyor değil mi yanlış anlamadım?Evet hocam onlar da yıne 100 xp verıyor rozet bası.
dalmatianpelican
Yetkin
Evet. Bir de profıl arkaplanı verıyor ama genelde 3 cent onlar.Kartların hepsini tamamladığımda 100 xp veriyor değil mi yanlış anlamadım?
Yeni konular
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-