Steam'de, oyunların koleksiyon kartları var. Onlardan bol bol satan botlar var. Onlardan olur. 2 dolar, bilmem kaç cente 1 key alırsınız, onlar bayağı bir koleksiyon kartı verir.

Kart alıp rozet işlemek en basit ve bilindik yöntemdir. Idle programları kullanmadım daha önce. Ancak kendi hesabın için problem olmayacağını düşünüyorsan kısa yoldan ücretsiz kart düşürme haklarını doldurabilirsin.

Ayrıca, etkinlik dönemlerinde Steam mağaza arayüzünde mini etkinlikler oluyordu; oy kullanarak, ufak oyunlar oynayarak veya seçim yaparak rozetler ve bunlarla beraber XP kasabiliyordun. Yakın zamanda buna benzer bir etkinlik geldi mi, hatırlamıyorum. Ancak seneler önce, 2019 Steam Grand Prix'inden elde ettiğim rozetle tek başına 7 bin XP kazanmıştım.

Kart alıp rozet işlemek en basit ve bilindik yöntemdir. Idle programları kullanmadım daha önce. Ancak kendi hesabın için problem olmayacağını düşünüyorsan kısa yoldan ücretsiz kart düşürme haklarını doldurabilirsin.

Ayrıca, etkinlik dönemlerinde Steam mağaza arayüzünde mini etkinlikler oluyordu; oy kullanarak, ufak oyunlar oynayarak veya seçim yaparak rozetler ve bunlarla beraber XP kasabiliyordun. Yakın zamanda buna benzer bir etkinlik geldi mi, hatırlamıyorum. Ancak seneler önce, 2019 Steam Grand Prix'inden elde ettiğim rozetle tek başına 7 bin XP kazanmıştım.

Kart alıp rozet işlemeyi öğret sen bana bence :D En az bir 50-60 level yapmam lazım hesabı. Küçük bir hesapla ne kadar para gerektiğine de bakarız.

En hızlı ve ucuz kartlarla oluyor ama bize pahalıya geliyor artık eskiden kur sabitken ucuzdu. Chrome'da Steam ınventory helper eklentisi var tek tıkla oradan yapabiliyorsun.
1 level ortalama 1.5 2 dolar arası civarı tutuyor.

Her oyundan o oyunda bulunan kart sayısının yarısının 1 eksiği kadar kart düşüyor. Benim tavsiyem internetten araştırma yaparak ucuz kartlara sahip oyunları bulman olur. Bu oyunları al ardından Idle Master gibi programlar sayesinde kart düşür. Ben kullandım hiç sıkıntı çıkmadı ama eğer istersen kara liste özelliği ile istemediğin oyunlardan kart düşürmesini engelleyebilirsin.

Bunları yaptıktan sonra kartlar düşecek ancak tüm kartlar gelmediği için kalan kartları da Steam pazarından alman lazım. Bu yüzden kartları ucuz oyunlar bul dedim. Bunları yaptıktan sonra profilden sanırım rozetler kısmı var. Orada gözükecek birleştirme butonu. Birleştirince rozetin seviyesine göre XP verir. Hatırladığım kadarıyla son seviye rozet 500 Xp veriyor ve son seviyeye gitmek için de kart alman lazım. Ya da ucuz oyun ve ucuz kartları kullanarak 1 seviye rozetlerle de ilerleyebilirsin.

Bunun dışında oyun aldıkça da XP geliyor ama sayısı fiyatına göre değişir. Bir de eğer oyunu kütüphaneye ücretsiz eklediysen o oyundan kart da düşmez. Oyunu sana hediye etmiş olmaları veya senin almış olman gerekiyor.

Başta dediğim karlı oyunları bulabilirsen benimle paylaşırsan iyi olur. Ben de alıp kart düşürmek istiyorum şu sıralar o yüzden benim de işime yarar :)