Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tumu

Başarılı
Yer
Antalya
Şimdi benim kendi hesabimdan yüklü bir Battlefield 1 var diyelim, ben oynamak için FIFA hesabi satın aldım EA App olarak teslim edildi. Oyunlar arasında geçiş yapmak için hesap değiştirmem yeterli olur mu? Yoksa tek seferde sadece birini mi oynayabilirim? Bu Epic Games ve Steam için de geçerli, onlara da cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu platformlarda oyun hesabı alım satımı yapmak yasak. Hemen hemen hepsinde hesaplarınızın banlanma ihtimali mevcut.
Sadece Steam'ın bu konuda bir aksiyon aldığını gördüm ama dikkatli olursanız banlanma ihtimaliniz yok denecek kadar az.

Sorunuza gelecek olursak sorun yaşamazsınız. 2 hesap kullanmak Techolay dışındaki yerlerde yasak değil :D
Bu platformlarda oyun hesabı alım satımı yapmak yasak. Hemen hemen hepsinde hesaplarınızın banlanma ihtimali mevcut.
Sadece Steam'ın bu konuda bir aksiyon aldığını gördüm ama dikkatli olursanız banlanma ihtimaliniz yok denecek kadar az.

Sorunuza gelecek olursak sorun yaşamazsınız. 2 hesap kullanmak Techolay dışındaki yerlerde yasak değil :D

Çözüm

Yakalanirsak steamde ana hesabım mi banlanir yoksa satın aldığım hesap mı?

Yakalanirsak steamde ana hesabım mi banlanir yoksa satın aldığım hesap mı?
Yakalanmazsınız hocam, sadece paylaşımlı (birden çok kişiye satılan) hesaplar için aksiyon alıyor Steam.
Paylaşımlı hesap kullanıp yakalansanız bile ana hesabınız sağlam kalır.