Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam tam olarak ne oldu? Bütün hesaplar aynı anda +18 konular mı açtılar? Ve bir de e-posta veya Gmail şifrelerimiz hala tehlikede mi?
Techolay kaynaklı herhangi bir tehlike yok. Diğer platformlardan çalınan hesapların bilgilerinin burada da aynı olması sonucu bazı hesaplara giriş gerçekleşmiş. Birkaç hesaptan uygunsuz içerikler paylaşıldı gece boyunca. Olay bu.

Hocam bir sorum vardı şimdi bu sızıntıda sadece forum hesabım falan mı sızdırıldı yoksa Gmail şifrem falandamı sızdırılıd yani şu an e-postalarımız tehdit altında mı?
Daha önceki mesajlarımda belirttim hocam. Çok fazla bilgi sahibi değilim. Lütfen daha doğru bilgi için diğer forumdaş hocalarımın yazdıkları mesajları takip edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 2016 ve 2018 de görünüyor ama benim yıllardır 2 adımlı doğrulamam ve tüm korumalarım açık. Bir kere bile şifre değiştirmedim.
Mesela Microsoft üzerinde giriş yapılmayı denenmiş konumlar görünüyor bende bir sürü farklı ülkelerden ve farklı cihazlardan denemeler var. Hepsi başarısız.

İşe yaramıyor mu yani bu korumalar?

Sitelerde şunlar, Twitter, canva, dailymation, DLH.net.
Password yazan sadece canva, dailymation, dlh

Güya verilerimizin sızdırılıp sızdırılmadığını bildiren bu site, başlı başına hacker'lar tarafından kullanılıyor bence.

Arkadaşlar 14 çıktı.

• Army Force Online
  • piZap
  • 2,844 Separate Data Breaches
  • Collection #1
  • Go Ninja
  • Cit0day
  • SuperVPN & GeckoVPN
  • IDC Games
  • AndroidLista
  • Naz.API
  • Combolists Posted to Telegram
  • Stealer Logs, Jan 2025
  • ALIEN TXTBASE Stealer Logs
  • Data Troll Stealer Logs

Arkadaşlar 14 çıktı.

• Army Force Online
  • piZap
  • 2,844 Separate Data Breaches
  • Collection #1
  • Go Ninja
  • Cit0day
  • SuperVPN & GeckoVPN
  • IDC Games
  • AndroidLista
  • Naz.API
  • Combolists Posted to Telegram
  • Stealer Logs, Jan 2025
  • ALIEN TXTBASE Stealer Logs
  • Data Troll Stealer Logs
Şüpheli sızıntıya dahilsiniz. Ana mesajdaki önerileri uygulayın lütfen.

Her yerde görüyorum bu sızıntı bilgisini. Bu Deezer sızıntı olayını nasıl çözerim?

Düzeltme: Sorunu şimdilik çözdüm sanırsam. Telefondan ayarlara girdim sonra en üstte Apple hesabı kısmına girip alt menülerden "Apple ile giriş yap" kısmından Deezer'ı kaldırdım.

Dosya Ekleri

• 111.webp
    111.webp
    148,9 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Twitter, Adobe, CD Projekt RED, Dailymotion, Tünel. Veri sızıntısı olarak çıktı. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.