Hesaplarınızın sızdırılıp sızdırılmadığını kontrol edin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
  • ALIEN TXTBASE Stealer Logs
  • Data Troll Stealer Logs
Bu ikisi bende de mevcut değerli hocam onun dışında bir de younow mevcut.
Evet hocam. Zaten Data Troll şüpheli sızıntı. İki faktörlü doğrulama açın ve hiçbir platformda aynı şifreleri kullanmayın.

2 adımlı doğrulama mailimde açık. Şifre değiştirmem çözüm olur mu ya da değişince sıfırlanıyor mu bu liste?
Hiçbir platformda aynı şifreleri kullanmayın. Bahsi geçen sızıntı e-posta adresleri ve şifreleri içeriyor. İki faktörlü doğrulamayı mobil uygulama ile açmak en mantıklı seçenek olacaktır. Şifrenizi sıfırlasanız bile e-postanız bu listede kalmaya devam edecektir.

Vuhuuu benim veriler uçmuş. 4 tane data var ama hepsi de sahte şifre ve e-posta .

Güya verilerimizin sızdırılıp sızdırılmadığını bildiren bu site, başlı başına hacker'lar tarafından kullanılıyor bence.
Başka bir hacker tarafından kurulduğu kısmı doğru. Ancak bu kişi Troy Hunt. Bu kişi profesyonel bir web güvenliği danışmanı. Site kötü niyetli veya zararlı bir site değil.

Deezer üyeliğim çıktı, ben hiç deezer kullanmadım ki garip.
Deezer zamanında Samsung cihazlarda geliyordu. O zaman Google ile giriş yapmış olabilir misiniz?

Zaten iki faktörlü açık ve şifremi değiştirdim bundan sonra yapmam gereken bişey?

Zaten iki faktörlü açık ve şifremi değiştirdim bundan sonra yapmam gereken bir şey var mı?
Hayır, bizim sitemizdeki güvenliğiniz adına yapmanız gereken başka bir şey yok.

Her yerde farklı şifre kullanırsak şifreyi nasıl hatırlayacağız?

Bir yere kayıt edebilirsiniz şifrelerinizi. Ben öyle yapıyorum. Benim şifrelerim full random, karışık harf, sembol tarzı şifreler.

Facebook veya google üzerinden kayıt yaptıysak endişelenmemize gerek var mı

Abi çok takıyorsunuz kafaya. CIA ve Mossad peşinizde değil. İnsan gibi şifre koyun. Her yere aynı şifre ve E-Posta kullanmayın. 2FA kullanın yeter.
Ne takması dostum. Bitwarden rastgele oluşturup kendi kaydediyor zaten. 2025 yılında her sitedeki şifreyi hafızana mı kaydediyorsun? Bitwarden kasamda 100'den fazla site var, sen 100'den fazla sitedeki şifreyi aklında tutabiliyorsan helal olsun sana. Rekorlar kitabına girersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…