Hetzner güvenilir mi?

Dyrus

Başarılı
Yer
Ankara
Hetzner Cloud kullanıyorum aktif olarak. Güvenilirliğinen şüphem var. Performansından fazlasıyla memnunum. İyi midir sorun yaratır mı? Eğer alternatif önerecekseniz KASM kurarak Kali Linux ile kullanıyorum yani CPU performansı önemli. Yerli firmalardan Ocean Bilişim'in Ryzen 5900X sunucusunu kullandım ancak performansı tam bir hayal kırıklığı oldu.

Güvenilir, niye olmasın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Desteğine onlar için gereksiz bir mesaj attığımda bile 15 dakikadan az bir süre içinde hızlıca geri dönüş yaptılar. Ürün sahibi falan da değildim.

Durup dururken hesapları kapatacaklarını sanmıyorum. İllaki bir şey yapmışlardır. 2 senedir cloud vps kullanıyorum. Şimdiye kadar bir problem yaşamadım.

Güvenilir bir firmadır. Güvenle kullanabilirsiniz.

Spama toleransı olmayan bir firmadır. Aynı zamanda evet güvenilir bir firmanıdır.

Yorumlar için teşekkür ederim. Hetzner ile bayağı uğraşıp konfigürasyonlarda sıkıntı yaşadım (benden kaynaklı). Contabo'ya geçtim ve şu an memnunum.

Kendi Selfhost ettiğim gitlab nextcloud vs gibi şeyler için Hetzner kullanıyorum.
Memnunum fiyatı size tuzlu gelmiş olabilir ama kalite muhteşem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…