Hetzner Cloud kullanıyorum aktif olarak. Güvenilirliğinen şüphem var. Performansından fazlasıyla memnunum. İyi midir sorun yaratır mı? Eğer alternatif önerecekseniz KASM kurarak Kali Linux ile kullanıyorum yani CPU performansı önemli. Yerli firmalardan Ocean Bilişim'in Ryzen 5900X sunucusunu kullandım ancak performansı tam bir hayal kırıklığı oldu.
Detaylar
Kim cevapladı?Çarşışamillerekarşı
Uzman
Hetzner Cloud kullanıyorum aktif olarak. Güvenilirliğinen şüphem var. Performansından fazlasıyla memnunum. İyi midir sorun yaratır mı? Eğer alternatif önerecekseniz KASM kurarak Kali Linux ile kullanıyorum yani CPU performansı önemli. Yerli firmalardan Ocean Bilişim'in Ryzen 5900X sunucusunu kullandım ancak performansı tam bir hayal kırıklığı oldu.
Güvenilir, niye olmasın?
Son düzenleyen: Moderatör:
Lotus
Yetkin
Kullanan yakınım var, bir problem yaşamazsınız.
Reddit üzerinden kullanıcıların hesaplarının birden kapatıldığını duydum ondan sormak istedim.
Durup dururken hesapları kapatacaklarını sanmıyorum. İllaki bir şey yapmışlardır. 2 senedir cloud vps kullanıyorum. Şimdiye kadar bir problem yaşamadım.
Güvenilir bir firmadır. Güvenle kullanabilirsiniz.Hetzner Cloud kullanıyorum aktif olarak. Güvenilirliğinen şüphem var. Performansından fazlasıyla memnunum. İyi midir sorun yaratır mı? Eğer alternatif önerecekseniz KASM kurarak Kali Linux ile kullanıyorum yani CPU performansı önemli. Yerli firmalardan Ocean Bilişim'in Ryzen 5900X sunucusunu kullandım ancak performansı tam bir hayal kırıklığı oldu.
Kendi Selfhost ettiğim gitlab nextcloud vs gibi şeyler için Hetzner kullanıyorum.Hetzner Cloud kullanıyorum aktif olarak. Güvenilirliğinen şüphem var. Performansından fazlasıyla memnunum. İyi midir sorun yaratır mı? Eğer alternatif önerecekseniz KASM kurarak Kali Linux ile kullanıyorum yani CPU performansı önemli. Yerli firmalardan Ocean Bilişim'in Ryzen 5900X sunucusunu kullandım ancak performansı tam bir hayal kırıklığı oldu.
Memnunum fiyatı size tuzlu gelmiş olabilir ama kalite muhteşem.