Kullanılmayacak kadar kötü müdür?
Yarın bir gün elinizde kalacak kadar kötü bir marka. Hi-Level'ın ürünlerinden mümkün olduğunca uzak durmanızı tavsiye ederim.

Hepsiburada'da Kioxia Exceria 500 GB, sepette 984 TL'ye düşüyor. Bütçe varsa tavsiye ederim. Olmazsa farklı ürünlere yönelin derim, Hi-Level'a güven olmaz.

Yarın bir gün elinizde kalacak kadar kötü bir marka. Hi-Level'ın ürünlerinden mümkün olduğunca uzak durmanızı tavsiye ederim.

Hepsiburada'da Kioxia Exceria 500 GB, sepette 984 TL'ye düşüyor. Bütçe varsa tavsiye ederim. Olmazsa farklı ürünlere yönelin derim, Hi-Level'a güven olmaz.

Aldığımız yer tanıdık olduğu için direkt sipariş geçtiler araştırmaya fırsat kalmadı maalesef...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hi-Level SATA SSD var bende. 3 yıl önce 2.elden almıştım sağlığı %98. oyun depolamak için kullanıyorum.

Umarım uzun ömürlü olur. Oradaki bilgisayarlar eğitim amaçlı kullanılıyor, haliyle ömrü önemli bizim için. 2 haftada 2 adet Twinmoss SSD arızalandı, 1 tane de öncesinde arızalanan var. Daha da arızlanırsa iş yaş gibi.

O zaman daha da uzak durulması gerekir.

Araya hocalar girdi, "güzelmiş, Hi-Level iyidir" falan derken bir anda sipariş geçtiler. Ben bakalım sorunu vs. var mı demeye fırsatım bile olmadı yani :(.
Bir de alınan yer yakın, tanıdık da diyebiliriz o yüzden garanti durumu vs daha rahat olur dediler. Olan oldu, yarın gene SSD yedekleme işine başlarız olmadı :hehehe: