Makima1

Üyecik
Hibristofili (hybristophilia), suça meyilli kişilere ilgi duymaktır. En çok kadınlarda görülür. Son zamanlarda ciddi oranda artmış durumda. Genelde bu kişiler şöyle düşünür: "Ben bu adamı sevgimle temiz çocuk yaparım."

Suçlu kişileri inatla seven insanlar aslında oldukça risklidir.

Onların bu tutumu, Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın atasözünü hatırlatıyor.

Katilin 1 günde 3 bin takipçi kazanması ve TikTok videolarına gelen yorumlar bunun en açıklayıcı örneklerinden biri oluyor. İlgi duyanların akıl hastanesinde ömür boyu bağlı kalması gerekir. O zaman belki beyinlerini kullanırlar.

Michael Myers'a ilgi duyuyorum, bu sayılır mı?😓
Sen ilgi duymuyorsun, Michael Myers sana ilgi duyuyor. Bu durumda hayır.

Herkes kendi seçimlerinden sorumlu. Sonra neden şiddet gördüm, neden öldüm demeyeceksin böyle ilgin varsa. Biz kimseyi düzeltemeyiz kardeşim. Hem erkek hem kadın için diyorum. Anası, babası ve devlet okulda verdiği eğitimle düzeltememiş. Siz mi düzelteceksiniz? Efendi, evine ekmek getiren, kötü alışkanlığı olmayan erkeklere veya kadınlara ilgi duymayıp böyle profillere ilgi duyuyorsunuz. Sizin için boşa yaşanmış bir hayat gerçekten. Başınıza bir iş geldiğinde size değil devletime ve anne, babanıza üzülüyorum size yaptıkları yatırımlar boşa gittiğinden dolayı.