Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
Ciddi bir sorun ve bu kisiler egitilmeli, bilinclendirilmeli. Gecen de 18 yasindaki bir kizi olduren katilin sosyal medya hesapindaki takipci sayisi bayagi bir artmis ve takibe alanlarin neredeyse hepsi de kiz. Uzucu bir durum.
Michael Myers'a ilgi duyuyorum, bu sayılır mı?
Captain Skriniar
Üstün
Katilin 1 günde 3 bin takipçi kazanması ve TikTok videolarına gelen yorumlar bunun en açıklayıcı örneklerinden biri oluyor. İlgi duyanların akıl hastanesinde ömür boyu bağlı kalması gerekir. O zaman belki beyinlerini kullanırlar.
Sen ilgi duymuyorsun, Michael Myers sana ilgi duyuyor. Bu durumda hayır.
- Makaleler
- 1
Herkes kendi seçimlerinden sorumlu. Sonra neden şiddet gördüm, neden öldüm demeyeceksin böyle ilgin varsa. Biz kimseyi düzeltemeyiz kardeşim. Hem erkek hem kadın için diyorum. Anası, babası ve devlet okulda verdiği eğitimle düzeltememiş. Siz mi düzelteceksiniz? Efendi, evine ekmek getiren, kötü alışkanlığı olmayan erkeklere veya kadınlara ilgi duymayıp böyle profillere ilgi duyuyorsunuz. Sizin için boşa yaşanmış bir hayat gerçekten. Başınıza bir iş geldiğinde size değil devletime ve anne, babanıza üzülüyorum size yaptıkları yatırımlar boşa gittiğinden dolayı.
LA Knight
Bilgin
10 numara bir durum. Segment belli: Dövmeli, keko saçlı, vurdulu kırdılı olayları konuşan tipler. Sen bunu gördüğün halde diretiyorsan sana iyi oluyor aslında. Karşındaki erkeği özellikle bu segmentasyondan seçtin çünkü. Gittin özellikle bunda karar kıldın.
Seçilen erkeklerdeki Entropi 0 ya, sapma bile yok.
Seçilen erkeklerdeki Entropi 0 ya, sapma bile yok.
Yeni konular
-
-
-
7.500 TL bütçeyle yayın için mikrofon, kamera ve ışık önerisi
- La Grande Aquila
-
-
-
-
-
-