Ömer_Yeter Üstün Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.734 Çözümler 8 Beğeniler 2.831 Yer Trabzon/Şalpazarı Bugün 19:59 #1 Vallahi ben son bir haftadır Trabzon yaylalarındayım ve sanırım yavaş yavaş bende bu kriz meydana geliyor çünkü neredeyse hiçbir şey yok buralarda.
Vallahi ben son bir haftadır Trabzon yaylalarındayım ve sanırım yavaş yavaş bende bu kriz meydana geliyor çünkü neredeyse hiçbir şey yok buralarda.
fortunee 88 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 2.184 Çözümler 5 Beğeniler 1.425 Bugün 20:04 #2 Ömer_Yeter dedi: Vallahi ben son bir haftadır Trabzon yaylalarındayım ve sanırım yavaş yavaş bende bu kriz meydana geliyor çünkü neredeyse hiçbir şey yok buralarda. Genişletmek için tıkla... Ne demek, hiçbir şey yok; ayı, inek, sığır avlayacaksın. Bir tanesini açacaksın, içini kes, odun ateşinde pişir, ye. Eskiden hazır yemek mi vardı?
Ömer_Yeter dedi: Vallahi ben son bir haftadır Trabzon yaylalarındayım ve sanırım yavaş yavaş bende bu kriz meydana geliyor çünkü neredeyse hiçbir şey yok buralarda. Genişletmek için tıkla... Ne demek, hiçbir şey yok; ayı, inek, sığır avlayacaksın. Bir tanesini açacaksın, içini kes, odun ateşinde pişir, ye. Eskiden hazır yemek mi vardı?
dombikpanda 14 Çalışkan Katılım 9 Ağustos 2026 Mesajlar 164 Beğeniler 92 Bugün 20:14 #3 Ömer_Yeter dedi: Vallahi ben son bir haftadır Trabzon yaylalarındayım ve sanırım yavaş yavaş bende bu kriz meydana geliyor çünkü neredeyse hiçbir şey yok buralarda. Genişletmek için tıkla... Açlık krizi yemekten kaynaklanıyorsa o sizin sorununuzdur güney doğu anadoluda aç kalmak gibi bir şey ama eğer aktivite olarak düşünüyorsanız şehir hayatı düşünüyorsanız zaten yanlış yerdesiniz. Onun için yayla turizmi yapabilirsiniz.
Ömer_Yeter dedi: Vallahi ben son bir haftadır Trabzon yaylalarındayım ve sanırım yavaş yavaş bende bu kriz meydana geliyor çünkü neredeyse hiçbir şey yok buralarda. Genişletmek için tıkla... Açlık krizi yemekten kaynaklanıyorsa o sizin sorununuzdur güney doğu anadoluda aç kalmak gibi bir şey ama eğer aktivite olarak düşünüyorsanız şehir hayatı düşünüyorsanız zaten yanlış yerdesiniz. Onun için yayla turizmi yapabilirsiniz.