Detaylar
Kim cevapladı?Merak ettim, o kişi tanıdığınız birisi miydi?Normalde sakinim ve hiç kolay sinirlenmem
Kendimi kontrol edebilirim ama bir anım hariç. O anda çekmecedekini almıştım sıkacaktım o kişiye ama orada da kendimi kontrol edebildim![]()
Son düzenleme:
Hayır hocam bu nasıl soru
Son düzenleme:
Anladım.
Mirzayev_XEON 2
Yetkin
Çok oldu.
Öküz 62
Başarılı
Cinneti basit bir öfke patlaması olarak düşünmemek lazım adı üstünde cinnet. Akıl gidiyor direkt öldürmeye hamle yapıyorsun.
1 kere başıma geldi okulda yıllar önce. Normalde sevdiğim arkadaşım ama laubali hareketler yapıyor herkesi zorbalıyordu şaka amaçlı hafif tokat attı o anda kan beynime sıçradı. Ayıranları da dövmüşüm haberim yok tokatı atanın dudağı falan patlamıştı o esnada her yer kararıyor sadece tek 1 görüntü oluyor o da o çocuk. Yani iyi ki açık alandayız da kapalı alanda değiliz mazallah elimize bir şey geçse hayatımız biter.
1 kere başıma geldi okulda yıllar önce. Normalde sevdiğim arkadaşım ama laubali hareketler yapıyor herkesi zorbalıyordu şaka amaçlı hafif tokat attı o anda kan beynime sıçradı. Ayıranları da dövmüşüm haberim yok tokatı atanın dudağı falan patlamıştı o esnada her yer kararıyor sadece tek 1 görüntü oluyor o da o çocuk. Yani iyi ki açık alandayız da kapalı alanda değiliz mazallah elimize bir şey geçse hayatımız biter.