Videoda sıradan bir araba bomboş bir yolda gidiyordu bir süreliğine, sonrasında videodan kayboluyordu ve hemen birkaç saniye sonrasında da bir kadın çıkıp çığlık atıyordu. Video buraya kadardı ama adını unuttum.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
- Makaleler
- 9
Burkii
Yetkin
Evet evet hocam tam aradığım video buydu, çok teşekkür ederim
Fisticuffs
Başarılı
- Makaleler
- 1
Evde çığlık attım bu saatte... Ne bekliyordum bilmiyorum.
Çocukluk travmam...
dotsh
Üstün
Evde çığlık attım bu saatte... Ne bekliyordum bilmiyorum.
Jelibon madeni. Ankara, Çankaya.
Araya bilgiyi sıkıştırayım: Bu klip K-Fee adlı kahve şirketinin bir reklamı. Adrenalini aniden artırarak kahvenin verdiği etkiyi reklamda vermek istiyorlar. K-Fee Light adlı ürün içinse daha tatlı jumpscare'ler kullanılmış.
- Makaleler
- 1
Araya bilgiyi sıkıştırayım: Bu klip K-Fee adlı kahve şirketinin bir reklamı. Adrenalini aniden artırarak kahvenin verdiği etkiyi reklamda vermek istiyorlar. K-Fee Light adlı ürün içinse daha tatlı jumpscare'ler kullanılmış.
Gece kanepede uzanmış televizyon izlerken şunlardan birine denk gelsem ruhum çekilirdi muhtemelen
Asıl travma bu'dur.
Şu iki video gençliğimin travmasıydı. Hatta ilk videoyu TV'lerde bile görebilirdiniz o dönem. İlk videoyu internette değil de Star TV'de Zanzara isimli bir komedi programında izlemiştim.
İkinci video da bir flash oyunda karşıma çıkmıştı. En masum olduğum bir sırada...
Hey gidi günler...
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Red Dead Redemption 2 için orijinalden uzaklaştırmayan mod önerisi
- Hasan Merkit
-