@N3F3S ah be hocam, senin de yüzün hiç gülmedi. Phone (2a)'dan A56'ya ve oradan da yurt dışı S25 Ultra'ya...

Ama Pixel önermem sana, @Aakons hocamın da dediği gibi.
Hocam ne siz sorun ne ben söyleyeyim, bilmem kaç partide bir denk gelen sorun NP'da bana denk geldi cihaz incelenmeye İngiltere'ye gitti, bir ara da ben bile unutmuşum A56 aldım sattım falan sonra 14T Pro aldım o ara annemin telefon problem yaptı anneme verdim S25 Ultra aldım şimdi de yıl bitmesine az kaldı kayıt cart curt uğraşmayayım diye kayıtlı ve görece kaliteli bir şeyler bakıyorum da işte 9 Pro, Mi 15 ve 17T arasında kaldım şimdi de gönlüm 9 Pro'dan yana ama işte onda da dediğiniz gibi parça problemleri var ama bakalım...

Arkadaşlar elimde yurt dışı olan ve iki kamera lensinde ufak çizik olan S25 Ultra var, malum kapanmasına 3 ay kaldı ve aklımda kayıtlı Pixel 9 Pro ile takaslamak var, sizce üstüne 4-5k verip Pixel 9 Pro ile takaslamaya değer mi, çok özelliklerden kısmış olur muyum?

Telefonu kullanım amacım %60 sosyal medya, %35 kamera, %5 de oyun.
Pixel güzel telefon ancak Türkiye'de sorun yaşarsanız üzer.

Hocam ne siz sorun ne ben söyleyeyim, bilmem kaç partide bir denk gelen sorun NP'da bana denk geldi cihaz incelenmeye İngiltere'ye gitti, bir ara da ben bile unutmuşum A56 aldım sattım falan sonra 14T Pro aldım o ara annemin telefon problem yaptı anneme verdim S25 Ultra aldım şimdi de yıl bitmesine az kaldı kayıt cart curt uğraşmayayım diye kayıtlı ve görece kaliteli bir şeyler bakıyorum da işte 9 Pro, Mi 15 ve 17T arasında kaldım. Şimdi de gönlüm 9 Pro'dan yana ama işte onda da dediğiniz gibi parça problemleri var ama bakalım...

O sorun tek sana denk gelmedi hocam, Nothing'in aşağı yukarı her cihazında bir sorun var.

A56'yı sanırım şebeke çekimi kötü olduğu için elden çıkarmıştın, yanlış mıyım?

Samsung'larda OEM kilidi artık açılamadığı için kayıt işi yalan oldu.

Yani illaki yurt dışı olsun diyorsan her ne kadar beğenmesem de Xiaomi tarafına yönel derim, parçasını bulmak daha kolay en azından.

Pixel'lerde ise hatrısayılır oranda sorun yaşama olasılığın var, ayrıca Tensor yonga setlerinin Custom Exynos'lara dayandığını da söylemem gerek.

Bu arada bütçe nedir, belki TR garantili güzel bi'şeyler vardır alabileceğin?

O sorun tek sana denk gelmedi hocam, Nothing'in aşağı yukarı her cihazında bir sorun var.

A56'yı sanırım şebeke çekimi kötü olduğu için elden çıkarmıştın, yanlış mıyım?

Samsung'larda OEM kilidi artık açılamadığı için kayıt işi yalan oldu.

Yani illaki yurt dışı olsun diyorsan her ne kadar beğenmesem de Xiaomi tarafına yönel derim, parçasını bulmak daha kolay en azından.

Pixel'lerde ise hatrısayılır oranda sorun yaşama olasılığın var, ayrıca Tensor yonga setlerinin Custom Exynos'lara dayandığını da söylemem gerek.

Bu arada bütçe nedir, belki TR garantili güzel bi'şeyler vardır alabileceğin?
Hocam millete anlatmaya çalıştım çok dil döktüm Nothing almayın diye ama vazgeçtim bende artık ne yaparsanız yapın moduna girdim.

Evet aslında Xiaomi 15 düşünüyorum ama bir tarafım da daha güncel ama performanssız olan 17T alsam mı diyor bilemedim.

Siz beni benden daha iyi biliyorsunuz açıkçası evet hatırladım o sıralar çekmiyordu telefon ondan ötürü değiştirmiştim onu da 😅.

Bütçem maksimum 28-29 civarı hocam, şimdi amiral gemisi veyahut üst seviye cihazlarda bu fiyata alınabilecek orta seviye cihaza düşmeye de gerek var mı onu bilemiyorum TR cihazı olacak diye.

Hocam millete anlatmaya çalıştım çok dil döktüm Nothing almayın diye ama vazgeçtim bende artık ne yaparsanız yapın moduna girdim.

Bu forumda anlamsız bir Nothing sempatisi var hocam, nedenini inan ben de anlayabilmiş değilim 😅. Aksi gibi bu markanın cihazlarını mağazada inceleme şansı da yok.

Evet aslında Xiaomi 15 düşünüyorum ama bir tarafım da daha güncel ama performanssız olan 17T alsam mı diyor bilemedim.

Eğer oyun tarzı App'ler ile işin yoksa yerinde olsam 17T'ye yönelirdim. Ama baktığım kadarıyla henüz kayıtı çıkmamış.

Siz beni benden daha iyi biliyorsunuz açıkçası evet hatırladım o sıralar çekmiyordu telefon ondan ötürü değiştirmiştim onu da 😅.

Ahaha estağfurullah, görsel hafızam iyi diyelim, kullanıcı adını görür görmez "Bu bizim Phone (2a) mağduru arkadaş değil mi?" dedim içimden 😂.

Açıkçası benim de Exynos yongalı A serisi önermemin başat sebebi sanırım fiyatı, aynı bantta rakipler saçma sapan cihazlar sunuyorlar, el mahkum şebeke sıkıntısını görmezden gelmem gerekiyor.

Bütçem maksimum 28-29 civarı hocam, şimdi amiral gemisi veyahut üst seviye cihazlarda bu fiyata alınabilecek orta seviye cihaza düşmeye de gerek var mı onu bilemiyorum TR cihazı olacak diye.

Yani hocam IMEI konusunda kimse bir garanti veremez sana, yarın ne olacağı belli olmadığı gibi cihazda fabrikasyon veya kullanımdan kaynaklanan bir sorun yaşarsan bir muhatap bulamayacaksın. Yine IMEI'den dolayı şebeke konusunda sıkıntı yaşama olasılığın var, ne de olsa Devlet'e kendi cihazını farklı bir cihazmış gibi gösteriyorsun.

Ha eğer ben bu riskleri kabul ediyorum diyorsan Xiaomi 17T mantıklı bir seçenek. Eğer buna denk ama TR cihazı olsun dersen de POCO X8 Pro var. Fiyat olarak da yurt dışı 17T'den yaklaşık 3K₺ daha uygun. Tabii X8 Pro kalite ve yazılım stabilitesi olarak 17T'den bi'tık geride olacaktır, onu söyleyeyim.

Bu sefer umarım memnun kalacağın bir cihaza geçersin hocam 🥹, valla çekilecek dert değil ikide bir cihaz değiştirmek zorunda kalmak.

Bu forumda anlamsız bir Nothing sempatisi var hocam, nedenini inan ben de anlayabilmiş değilim 😅. Aksi gibi bu markanın cihazlarını mağazada inceleme şansı da yok.

Eğer oyun tarzı App'ler ile işin yoksa yerinde olsam 17T'ye yönelirdim. Ama baktığım kadarıyla henüz kayıtı çıkmamış.

Ahaha estağfurullah, görsel hafızam iyi diyelim, kullanıcı adını görür görmez "Bu bizim Phone (2a) mağduru arkadaş değil mi?" dedim içimden 😂.

Açıkçası benim de Exynos yongalı A serisi önermemin başat sebebi sanırım fiyatı, aynı bantta rakipler saçma sapan cihazlar sunuyorlar, el mahkum şebeke sıkıntısını görmezden gelmem gerekiyor.

Yani hocam IMEI konusunda kimse bir garanti veremez sana, yarın ne olacağı belli olmadığı gibi cihazda fabrikasyon veya kullanımdan kaynaklanan bir sorun yaşarsan bir muhatap bulamayacaksın. Yine IMEI'den dolayı şebeke konusunda sıkıntı yaşama olasılığın var, ne de olsa Devlet'e kendi cihazını farklı bir cihazmış gibi gösteriyorsun.

Ha eğer ben bu riskleri kabul ediyorum diyorsan Xiaomi 17T mantıklı bir seçenek. Eğer buna denk ama TR cihazı olsun dersen de POCO X8 Pro var. Fiyat olarak da yurt dışı 17T'den yaklaşık 3K₺ daha uygun. Tabii X8 Pro kalite ve yazılım stabilitesi olarak 17T'den bi'tık geride olacaktır, onu söyleyeyim.

Bu sefer umarım memnun kalacağın bir cihaza geçersin hocam 🥹, valla çekilecek dert değil ikide bir cihaz değiştirmek zorunda kalmak.
Hocam yani benimkisi de biraz işgüzarlık, şahsen sevmediğim kitle gibi olmaya başladım (her yıl iPhone değiştiren) yoksa açıkçası A56 şebeke problemi çok çok da kötü değildi...
Buralara yazmadım ama geçen sene yazın POCO F7 Pro almıştım TR cihazı olarak POCO bir garip gelmişti hocam bana, ona ısınamamıştım ama T serisi ideal geliyor açıkçası 17T olabilir hem ekranı da küçük yormaz adamı.
Ama 17T alırken acaba Mi 15'de alınır mı bilmiyorum karşılaştırmak gerek sanırım.
Nothing bilmiyorum hocam garip yani ben bir daha bulaşmam ama milleti başka markaya sevk edecek de takatim kalmadı... Ekstradan o günlerden de çoook sular geçti üstünden 1 yılda gençlikten orta yaşa geçtim neredeyse...

A56 şebeke problemi çok çok da kötü değildi.

Valla hocam A55'teki Exynos 1480'den bu konuda şikayet geldi, A56'daki Exynos 1580'den bu şikayet geldi, A57'de de sanıyorum benzer şikayetleri göreceğiz. Yıllardan beri var olan bir sorun bu, aksi gibi modem az çeken yerde kararsız çalıştığı için cihaz ısınıyor ve bataryası daha çabuk boşalıyor.

Buralara yazmadım ama geçen sene yazın POCO F7 Pro almıştım TR cihazı olarak POCO bir garip gelmişti hocam bana, ona ısınamamıştım ama T serisi ideal geliyor açıkçası 17T olabilir hem ekranı da küçük yormaz adamı.

Eğer öyleyse o zaman POCO'ya tekrar şans vermene gerek yok hocam. Zaten yukarıda dediğim gibi yazılımsal olarak numara ve T serilerinden daha düşük stabilite sunuyorlar. Bu durumda ben olsam 17T'ye yönelirdim.

Nothing bilmiyorum hocam garip yani ben bir daha bulaşmam ama milleti başka markaya sevk edecek de takatim kalmadı...

Benim de yöneleceğim bir marka değil zaten hocam, bu markanın oturması için daha çok zaman var.

Ekstradan o günlerden de çok sular geçti üstünden 1 yılda gençlikten orta yaşa geçtim neredeyse...

Bende de öyle hocam, eskisi gibi forumlara girme hevesim yok. Arada uğruyorum işte...