Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Bir takım sağlık sorunlarım var, 7 8 senedir okula gitmiyorum evde eğitim görüyordum. Bu sene kıbrısa taşındığım için açık liseye geçmem gerekti. Evde eğitimde normalde ders seçimi yapılabiliyor sadece belirli dersler görüyordum. Ancak şimdi açık liseye geçince daha önce görmediğim dersleri de öğrenmem gerekiyor. Kimya, fizik, biyoloji vs. bu konular hakkında 0 bilgisi olan birisi nasıl bu sene sınıfta kalmadan geçebilir?

Açık lisenin tam olarak nasıl işlediğini de bilmiyorum bu arada.

Açık konuşmak gerekirse ben derste kolay kolay hiçbir konuyu anlamazdım. YouTube benim için vazgeçilmezdi. Fundamentals biyoloji (biyoloji), kimya adası (kimya), Ertan Sinan Şahin (Fizik), Hocalara Geldik Vural hoca (Matematik) beni sıfır temel ile mühendisliğe kadar taşıyan başlıca kanallar olmuştu. Tabii ki üzerinden yıllar geçti aktif olarak güncel video çekiyorlar mı bilmiyorum. Bir araştır, bunlar olmasa bile eminim ki kaliteli içerik üreten YouTube kanalları vardır. Bu şekilde kendine bir çalışma planı ayarlayabilirsin. :)

Açık konuşmak gerekirse ben derste kolay kolay hiçbir konuyu anlamazdım. YouTube benim için vazgeçilmezdi. Fundamentals biyoloji (biyoloji), kimya adası (kimya), ertan sinan şahin (fizik), Hocalara Geldik vural hoca (matematik) beni sıfır temel ile mühendisliğe kadar taşıyan başlıca kanallar olmuştu. Tabii ki üzerinden yıllar geçti aktif olarak güncel video çekiyorlar mı bilmiyorum. Bir araştır, bunlar olmasa bile eminim ki kaliteli içerik üreten YouTube kanalları vardır. Bu şekilde kendine bir çalışma planı ayarlayabilirsin. :)

Tekrar söyleyeyim, daha önce hiç görmedim bu dersleri. Direkt olarak a sını bile bilmiyorum kısaca. Neye bakacağımı, kimden bakacağım hakkında en ufak bir fikrim yok desem yeridir.

Tekrar söyleyeyim, daha önce hiç görmedim bu dersleri. Direkt olarak a sını bile bilmiyorum kısaca. Neye bakacağımı, kimden bakacağım hakkında en ufak bir fikrim yok desem yeridir.
Bu dediğim kanalları örnek olarak verdim. Sınava hazırlık sürecine yönelik konuları sırayla paylaşıyorlar. Videoları düzenli bir şekilde izledikten sonra öğrenmeme şansın yok. Sadece süreç biraz uzayabilir, o da temelin olmadığı için.