Tamamen o kişinin rüyaya dalmadan önce yaşadığı şeyler veya hissettiği duyguların korkusundan dolayı aklında canlandırdığı kabusdan başka bir şey değildir. Bana çok saçma ve aptalca geliyor böyle şeylere inanmak.

Ben gördüm ama bu cinlerle ilgili bir şey değil bu bilimsel bir şey o an beynin açık ama hakaret edemiyorsun nefes alamıyorsun sonra zihnin bir şeyler uyduruyor.

Ben gördüm ama bu cinlerle ilgili bir şey değil bu bilimsel bir şey o an beynin açık ama hakaret edemiyorsun nefes anlamıyorsun sonra zihnin bir şeyler uyduruyor.

Kişinin küçükken veya herhangi bir yaşta yaşadığı ve unutamadığı travmalardan veya korktuğu şeylerden geliyor sürekli gece yatmadan önce korkarak o yaşadığın şeyleri düşünürsen beynin zaten boş durmaz kendi kendine o senaryoları canlandırır ve seninde dediğin gibi karabasan gibi bir şey uyduruyor. O an nefes almadığını bile fark etmiyorsun bla bla. Kısacası çok takma bu karabasan gibi şeyler tamamen beyninin sana yaptığı bir illüzyondan ibaret. Başka bir şey değil.

Hayır.
Uykumdan uyanıp, gözlerimle etrafı keşfettiğim ve vücudumu hareket ettiremediğim bir durum yaşandı ve bitti, fazlası değil.

Bir de uykunda tuvalet görüp işediğini düşün, karabasan palavrasından dâhâ korkunç.