MemoliGT

Uzman
GTA 6, Wolverine, Spider-Man 2 gibi oyunlar için alacağım. Hiç konsol almamış birisi hangisini almalı? Bütçede bir problemim bulunmamakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de böyle düşünmüştüm zaten. 5090 kullanıyorum, büyük ihtimalle PS5 Slim 30 FPS ile sınırlı çoğu oyunda gözüme de batacak 30 FPS.

Bende Slim mevcut. PS5 oyunlarda 30 FPS ile sınırlı değil. Daha doğrusu eski oyunlar PS5 için optimize edilmez ise 30 FPS oluyor. Oyun alırken zaten PS5 versiyonu olup olmadığını kontrol edebilirsin. Bazı oyunlarda PS5 sürüm olmadan da 30 FPS üstünü veriyor sanırım emin değilim. Bu durum konsol ile alakalı değil oyunla ilgili bir durum PS5 Pro'da alsan 30 FPS üstünü desteklemeyen oyunda aynı sorunu yaşarsın. PS5 Pro'nun ek faydası GTA 6 ve onun gibi çok üst seviye olan yeni oyunlarda daha rahat oynatır. Örneğin GTA 6 PS5'te 60 FPS olmayacak 45-60 FPS arası olacak diye söylentiler mevcuttu. Oyunu yapan ekibin PS5 Pro'da 60 FPS olması için ise çalışmaya devam ettiği hatta oyunun 60 FPS olması için optimizasyon işini Sony ekibine devrettiği söylenmişti.

Vallahi saçma bir döneme denk geldik, diyecek bir şey bulamıyorum bazen ki ilk yasaklayacakları oyun da GTA 6 olacaktır 😭

Evet kesinlikle öyle olacak zaten. Bu olay yaşanırsa GTA 6'nın yüzünü bile göremeyeceğiz o kesin. Dediğim gibi bence bu olay çözülmeden alma. Boşa almış olursun çünkü.