Merhaba bundan yıllar önce heves edip ininal hesabı açmıştım. Ama o zaman bir şekilde beceremeyip bırakmıştım bir kenara. Bugün hesabı tamamen silmeye karar verdim. Epostaya hala erişimim var ama telefon numarasını hatırlamıyorum. İninalin destek epostasına mail attım. Bana PDF olarak KVKK belgesi yolladılar, belgeyi eksiksiz ve ıslak imzalı şekilde doldurmamı ve kimliğin arka ve ön yüzünün fotoğraflarını istediler. Ben belgeyi parmağımla bir şekilde eksiksiz doldurdum ve kimliğin arka-ön fotoğrafını çektim. Ama henüz atmadım hiçbirini. PDF üzerine doldurdum tüm bilgileri bu geçerli olur mu? Ayrıca bu hesabı silmenin farklı bir yöntemi var mı? Son olarak hesaba yıllarca hiç para yatırmadım ve dokunmadım borç, kesinti ücreti veya herhangi bir ücret ödemem gerekir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?İletişim kurmak harici bir yöntemi yok diye biliyorum. Yıllar önce açtığın yüksek ihtimal kartın bile tarihi geçmiştir. Herhangi bir zararı olmaz herhangi bir ücret, borç ve kesinti söz konusu değildir ama her ihtimale karşı hesabını kapatmak istiyorsan dediklerini yapman yeterli olur.
Merhaba, kapattılar mı hesabınızı acaba?Hocam az önce PDF'ini parmağımla doldurup imzaladığım KVKK belgesini ve kimlik ön-arka yüzünü destek mailine attım. Cevap bekliyorum.
Hocam istedikleri tüm bilgileri eksiksiz yolladım. Talebiniz incelemeye alınmıştır demişlerdi. Ama maalesef yine en başta istedikleri bilgileri istediler bugün.