İninal hesabımı sileceğim, bana KVKK formunu doldurmam gerektiği söylediler. Ancak ıslak imza atmam gerektiği belirtiliyor. Anlamadığım konu ise belgeyi yazdırıp mı göndermem gerekiyor yoksa elektronik ortamda da yapılabiliyor mu?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Yasin Alemdağ
Yetkin
İninal hesabımı sileceğim, bana KVKK formunu doldurmam gerektiği söylediler. Ancak ıslak imza atmam gerektiği belirtiliyor. Anlamadığım konu ise belgeyi yazdırıp mı göndermem gerekiyor yoksa elektronik ortamda da yapılabiliyor mu?
İmzalayıp taratıp taratılan görüntüyü göndermeniz gerekiyor.
Nasıl imzalıyorum?İmzalayıp taratıp taratılan görüntüyü göndermeniz gerekiyor.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Yazdırma imkânım yok?
Yasin Alemdağ
Yetkin
Hocam yazdırmadan ıslak imza atamazsınız.
Belgeyi bir şekilde çıkarmanız lazım.
Daha önce denediniz mi?Hocam yazdırmadan ıslak imza atamazsınız.
Belgeyi bir şekilde çıkarmanız lazım.
Elektronik olarak oluyor mu?Yazdirip imzaladiktan sonra fotografini cekebilirsin ya da kalem destekli tablet / telefonda imzalayabilir ve oyle gonderebilirsin.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Daha önce denediniz mi?
Elektronik olarak oluyor mu?
Hayır ininal üzerinde denemedim. Elektronik imzanız var mı? Ayrıca ıslak imza ve e-imza farklı şeyler. Konu hakkında e-imza olur mu diye sorabilirsiniz.
Unutmuşum hocam yükledim görseli.Hayır ininal üzerinde denemedim. Elektronik imzanız var mı? Ayrıca ıslak imza ve e-imza farklı şeyler. Konu hakkında e-imza olur mu diye sorabilirsiniz.
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-