İlk İmza hesabının kendine özel ne gibi kampanyaları var?
Bütün kampanyalar hakkında bilgi sahibi değilim ama altta bıraktığım kampanya iş görüyor. Ayda bir 150 lira indirim sağlıyor havadan.

IMG_2387.webp

Kesinlikle başka banklara yönelin ya da aile bireylerinizin adına kart çıkartın. İş Bankası kadar kısıtlayıcı bir banka görmedim. Vakıfbank, Akbank ya da benim önerim olan Garanti'ye yönlenebilirsin.

Hayır, ben alırken böyle bir şart sorulmadı. Direkt olarak hesap açıldı.

Talebiniz doğrultusunda basmayabilirler. Ama bazen bu talebi dinlemeyip Troy gönderiyorlar.

Hayır, kendinize dahi para gönderemiyorsunuz.

Evet, gönderebilir.
İş Bankası yerine Garanti alsam hayatımda ne değişir mesela? Sonuç olarak para gönderme yine var mış. Sadece göndereceğim kişiyi eklemem gerekiyor sanırım. Gerçi onu da Nays üzerinden yaparak çözebiliyorum galiba.

Tamam, düşündüğüm gibiymiş.

Zaten Nays hesabını da onaylatacağım ilk İmza hesabı açınca, o şekilde hallederim mevzuyu.
İlk İmza hesabının kendine özel ne gibi kampanyaları var? Çünkü Nays’ın gerçekten çok güzel kampanyaları var.
Nays'a banka kartı ile yükleme seçeneği ile para yükleyip başka hesaplara gönderebilirsiniz. Örneğin biri size para göndermek istediğinde İş Bankası(İlk İmza) IBAN'ınızı kullanırsınız. Siz birine göndermek istediğinizde İlk İmza kart bilgilerinizi Nays'a girip parayı Nays'a yüklersiniz sonra da istediğiniz kişiye gönderebilirsiniz.

Nays'a banka kartı ile yükleme seçeneği ile para yükleyip başka hesaplara gönderebilirsiniz. Örneğin biri size para göndermek istediğinde İş Bankası(ilk imza) IBAN'ınızı kullanırsınız. Siz birine göndermek istediğinizde ilk imza kart bilgilerinizi Nays'a girip parayı Nays'a yüklersiniz sonra da istediğiniz kişiye gönderebilirsiniz.

Anladım çok sağ olun. İyi düşündüğüm kadar zahmetli bir iş değil gibi.

Nays hesabıma para gönderemiyor mu başkaları? Sadece İlk İmza Hesabı'na mı gönderebiliyorlar?

Yasal vasimin hâlihazırda İş Bankası müşterisi olması gerekiyor mu? Müşteri olmasa bile sadece beni müşteri yapabiliyor muyuz?
Sadece İşCep üyeliği oluşturuluyor, banka hesabı açılmıyor.
Troy yerine Visa veya Mastercard alma imkânı bulunuyor mu? Birçok kişi talep doğrultusunda bunun mümkün olduğunu belirtmiş ama tekrar sormak istiyorum.
Ben talep etmeme rağmen basmadılar, geldikten sonra da değiştirtmeye çalıştım kabul edilmedi. Nays açarak sorunu bir nebze de olsa çözmüş oldum.
İlk İmza Hesabı üzerinden başkalarına para gönderebiliyor muyum? Bazıları bunu sadece Nays hesabı üzerinden yapabileceğimi söylemişti ancak emin olamadım.
Sadece banka şubesinde tanımlattığınız IBAN'lara para atılıyor, Nays ile istediğiniz her IBAN'a para atabiliyorsunuz.
Son olarak, İş Bankası hesabı olmayan kişiler benim ilk imza hesabıma veya Nays hesabıma para gönderebiliyor mu?
İş Bankası IBAN'ınıza her bankadan ve herkesten para geliyor, Nays'a atarken açıklama kısmına (hatırladığım kadarıyla) TC'nizi yazmaları gerekiyor.

Ancak diğer kullanıcılar, İlk İmza hesabından Nays hesabına para gönderip oradan da başkasına gönderebildiklerini belirtmişti. Bu konuda emin misiniz?
Nays uygulamasında para yükleme kısmında Bankamatik Kartı ile Yükle seçeneği var, oraya İlk İmza kartınızı girip internetten alışveriş yapar gibi hesaba para yükleyebiliyorsunuz. Tek sıkıntısı durmadan İşCep ile Nays arasında şifre için git gel yapmak durumunda kalmak. Bu arada Nays ile yaptığınız internet alışverişlerinde güvenlik kodu İşCep uygulamasına düşüyor.

Hesap bilgileri kısmındaki IBAN tam olarak nedir o zaman? Kendime ait olan bir IBAN değil mi? Para yükleme kısmında da o bölüm çıkıyor.
Ortak Nays IBAN'ı o. Gelen paranın size gelmesi için açıklama kısmına uygulamada belirtilen bilginin girilmesi lazım.

Sadece İşCep üyeliği oluşturuluyor, banka hesabı açılmıyor.

Ben talep etmeme rağmen basmadılar, geldikten sonra da değiştirtmeye çalıştım kabul edilmedi. Nays açarak sorunu bir nebze de olsa çözmüş oldum.

Sadece banka şubesinde tanımlattığınız IBAN'lara para atılıyor, Nays ile istediğiniz her IBAN'a para atabiliyorsunuz.

İş Bankası IBAN'ınıza her bankadan ve herkesten para geliyor, Nays'a atarken açıklama kısmına (hatırladığım kadarıyla) TC'nizi yazmaları gerekiyor.

Nays uygulamasında para yükleme kısmında Bankamatik Kartı ile Yükle seçeneği var, oraya İlk İmza kartınızı girip internetten alışveriş yapar gibi hesaba para yükleyebiliyorsunuz. Tek sıkıntısı durmadan İşCep ile Nays arasında şifre için git gel yapmak durumunda kalmak. Bu arada Nays ile yaptığınız internet alışverişlerinde güvenlik kodu İşCep uygulamasına düşüyor.
Tüm bilgiler için çok teşekkür ederim. Umarım kartı Visa ya da Mastercard yaparlar. Olmazsa da gelen parayı Nays’a aktarıp kullanırım artık.