Hiç reddedildiniz mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silverback Gorilla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Selam, siz hiç hoşlandığınız bir kızdan ret yediniz mi? Ben 2-3 kere yemiştim. Tabii ki de umursamıyorum bunları.
2 kez red yedim. Birisinde kız beni beğenmedi baya arkadaşlığımızda bitti açıldıktan sonra. Baya uzun süredir de komşuyduk ailelerimiz birbirini tanıyordu ama red etti.

Diğerinde kız Üniversite hayali olduğunu ve 6 aya ankaraya gideceğini ve uzak mesafe ilişkisi yürütemeyeceğini söyledi ama hala arkadaşlığımız devam edebilir istersen dedi ben ise dedim ki sana açıldıktan sonra yürüteceğim arkadaşlık sahte bir arkadaşlık olur ve benim canımı acıtır diyip arkadaşlığı bitirdim.

Selam, siz hiç hoşlandığınız bir kızdan ret yediniz mi? Ben 2-3 kere yemiştim. Tabii ki de umursamıyorum bunları.
Umursamasaydın konuyu açmazdın hocam. Reddedildik tabii ki. Arkadaşı olarak gördüğünü söyledi de pek inandırıcı gelmedi. Seni sevmiyorum dese daha az üzülürdüm.

İnşallah edilmeyiz, hiç teklif etmediğim için Lise bitmeden açılsam herhalde red yerim ama

İfadeler: 995
Hiç reddedilmedim fakat keşke risk alarak sevdiğimi söyleseydim dediğim an oldu reddedilsem bile.

Platonik. Reddedilmekten daha beter.
Kesinlikle öyle. Her açılmadığın gün kalbine bir hançer saplanıyor gibi hissediyorsun. Onun seni reddetmesi kalbindeki hançerlerin çıkarılıp yaraların kalması gibi acı hissediyorsun ama hiç yoktan her gün bir hançer yemekten iyidir. Açılmadığın her bir gün reddedilmemin verdiği acıyı arttırır. Hiç açılmazsan eğer ömrün boyunca keşkeler ile geçirirsin. O hançerleri çıkaracak başka birini bulana dek...

Reddedilmiştim...
Neyse ki ilaçlarımı vaktinde alıyorum.

Dâhâ red yemek nasip olmadı ancak kadınların çiftleşme ve sevişme çağrılarına kayıtsız kaldığım için pişman oldum, sıcaklıklarını ve sevgilerini görmezden geldiğim için hâlâ geçmişi yad ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…