Siyasi hedefim yok. Futbol takımı tutar gibi parti tutmak saçmalık. Kazanan halk değil, siyasiler! Söz anonimdir.

Kural 1: Herhangi bir yükseköğrenim diplomasına sahip olmadan politikaya bulaşmayacağım.
Kural 2: Görev sürem maksimum 5 yıl olacaktır. Başarabilirsem ve seçilebilirsem.
Kural 3: Halk, yapamadığımı görüp istifamı isteyipte istifamı vermezsem namert oğlu namerdim.
Kural 4: Örtülü ödeneğe asla dokunmak yok! Kendi cumhurbaşkanlığı maaşımla yetineceğim sadece.
Kural 5: Onu da siz getirin bir zahmet. :D

Kural 1: Herhangi bir yükseköğrenim diplomasına sahip olmadan politikaya bulaşmayacağım.
Kural 2: Görev sürem maksimum 5 yıl olacaktır. Başarabilirsem ve seçilebilirsem.
Kural 3: Halk, yapamadığımı görüp istifamı isteyipte istifamı vermezsem namert oğlu namerdim.
Kural 4: Örtülü ödeneğe asla dokunmak yok! Kendi cumhurbaşkanlığı maaşımla yetineceğim sadece.
Kural 5: Onu da siz getirin bir zahmet. :D
Kural 5: Vergi almayacağım. Vergi diye bir şey olmayacak.

Amerika'da başkan olmakta mantıklı Trump gibi birini seçtiler neticede.

Bakınız: Trump'ın babası ve dedesi, Epstein davası, Trump'ın sürekli şirket batırması, Trump'ın hem Cumhuriyetçi hem Demokrat olması

Ek olarak bakınız: Cambridge Analytica ve faydalananlar.

Bulunduğum ilçenin, parti ilçe başkanı olma gibi bir hedefim vardı. Olur muydum? Bırakmasaydım olurdum. Lise yaşlarımdan bu yana gençlik örgütlerinde yer alan birisi olarak zaten çevrem epey genişti. Ama saldım. Acaba bırakmasaydım daha mı iyi olurdu diye düşünmüyor değilim. Bırakalı ve ilgileneli uzun zaman oluyor ama insanın içinde ukde kalıyor.

Onun dışında pek siyasi ve politik yönden hedefim yok. Belki diplomatlık olabilir. Ama dil öğrenme becerim zayıf. O yüzden pek kurcalamıyorum :D