Stardew Valley
Deneyimli
Hiç siyasi hedefleriniz var mı? Benim var, Almanya'da şansölye olmak isterim hem duyduğuma göre dönem sınırlaması da yokmuş, Hitler'e inanan halk bana da inanır herhalde.
Şansölye olmanın ne artısı oluyor? Ya kurgusal gidersek ben kendi kağanlığımı kurmak istiyorum ama gerçekçi gidersek siyasi bir hedefim yok.
Kural 5: Vergi almayacağım. Vergi diye bir şey olmayacak.Kural 1: Herhangi bir yükseköğrenim diplomasına sahip olmadan politikaya bulaşmayacağım.
Kural 2: Görev sürem maksimum 5 yıl olacaktır. Başarabilirsem ve seçilebilirsem.
Kural 3: Halk, yapamadığımı görüp istifamı isteyipte istifamı vermezsem namert oğlu namerdim.
Kural 4: Örtülü ödeneğe asla dokunmak yok! Kendi cumhurbaşkanlığı maaşımla yetineceğim sadece.
Kural 5: Onu da siz getirin bir zahmet.![]()
Bulunduğum ilçenin, parti ilçe başkanı olma gibi bir hedefim vardı. Olur muydum? Bırakmasaydım olurdum. Lise yaşlarımdan bu yana gençlik örgütlerinde yer alan birisi olarak zaten çevrem epey genişti. Ama saldım. Acaba bırakmasaydım daha mı iyi olurdu diye düşünmüyor değilim. Bırakalı ve ilgileneli uzun zaman oluyor ama insanın içinde ukde kalıyor.