High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ Gold PCI-e 5.1 ATX güç kaynağı alınır mı? PSU'nun güzel olup olmadığını ve alırsam sorun yaşayıp yaşamayacağımı öğrenmek istiyorum. Başka PSU önerisine ihtiyacım yok. Bu PSU hakkında bilgisi olanlar ve kullananlar cevaplarsa çok sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ Gold PCI-e 5.1 ATX güç kaynağı alınır mı? PSU'nun güzel olup olmadığını ve alırsam sorun yaşayıp yaşamayacağımı öğrenmek istiyorum. Başka PSU önerisine ihtiyacım yok. Bu PSU hakkında bilgisi olanlar ve kullananlar cevaplarsa çok sevinirim.
High Power kendi uretimi.
Yegene 2006 da PC toplamıştım High Power 650W hala devam
Buradan tierlist bakabilirsin:
Uyuyan Sincap
Üstün
High Power PSU kullanıyorum. Yaklaşık 10 yıllık. Evimizin çok çok yakınlarına yıldırım düştü, üst katta kaçak akım rölesi koruduğu halde televizyon ve kombi gitti. Alt katta ise kaçak akım rölesi koruyamadığı halde modem, televizyon ve monitörüm gitti. Ancak High Power PSU bilgisayarı korudu. Ben bir kere daha olsa yine High Power alırım. Alın gitsin.
Kendi üretimi olup olmadığına nasıl bakıyoruz? Kendi fabrikası olduğu için tüm ürünleri oradan çıkmıyor muydu?
Yani dünya gözüyle gördüm bu (marka) PSU beni aşırı yüksek akıma karşı başarılı bir şekilde korudu. Birinci ağızdan söylüyorum.
High Power kendi uretimi.
Yegene 2006 da PC toplamıştım High Power 650W hala devam
Buradan tierlist bakabilirsin:
Kendi üretimi olup olmadığına nasıl bakıyoruz? Kendi fabrikası olduğu için tüm ürünleri oradan çıkmıyor muydu?
Yani dünya gözüyle gördüm bu (marka) PSU beni aşırı yüksek akıma karşı başarılı bir şekilde korudu. Birinci ağızdan söylüyorum.
Son düzenleme:
High Power PSU kullanıyorum. Yaklaşık 10 yıllık. Evimizin çok çok yakınlarına yıldırım düştü, üst katta kaçak akım rölesi koruduğu halde televizyon ve kombi gitti. Alt katta ise kaçak akım rölesi koruyamadığı halde modem, televizyon ve monitörüm gitti. Ancak High Power PSU bilgisayarı korudu. Ben bir kere daha olsa yine High Power alırım. Alın gitsin.
Seasonic, High Power, FSP, super flower, belli baslı PSU ureticileridir.
Diğer markalar da bunlara urettirir.
Listeden tıklayın
Dosya Ekleri
Uyuyan Sincap
Üstün
Aslan hocam be.Seasonic, High Power, FSP, super flower, belli baslı PSU ureticileridir.
Diğer markalar da bunlara urettirir.
Listeden tıklayın![]()