Baileys

Uzman
Merhaba dostlar,

High Power Performans 750W ATX 3.0 PSU almıştım. Kasa olarak ise MSI Gungnir 300R Airflow modelini aldım. Fakat PSU'yu içine yerleştiremiyorum. Ben mi hata yapıyorum anlamadım fakat PSU konusunda sorun yaşayacağımı düşünmemiştim. Bunu nasıl yerleştirebilirim? Yoksa kasa ile uyumsuz bir PSU mudur?

Ekleme: Yükseklik olarak sığmıyor, güç kaynağı alanına ittiremiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba dostlar,

High Power Performans 750W ATX 3.0 PSU almıştım. Kasa olarak ise MSI Gungnir 300r airflow modelini aldım. Fakat PSU'yu içine yerleştiremiyorum. Ben mi hata yapıyorum anlamadım fakat PSU konusunda sorun yaşayacağımı düşünmemiştim. Bunu nasıl yerleştirebilirim? Yoksa kasa ile uyumsuz bir PSU mudur?
PSU'nun uzuluğu kasaya büyük geliyordur. Keşke ona göre alsaydınız.

Merhaba dostlar,

High Power Performans 750W ATX 3.0 PSU almıştım. Kasa olarak ise MSI Gungnir 300r airflow modelini aldım. Fakat PSU'yu içine yerleştiremiyorum. Ben mi hata yapıyorum anlamadım fakat PSU konusunda sorun yaşayacağımı düşünmemiştim. Bunu nasıl yerleştirebilirim? Yoksa kasa ile uyumsuz bir PSU mudur?

Yerleştiremiyorum derken nasıl yani? Sığmıyor mu boy olarak?

Uzunluk olarak değil yükseklik olarak güç kaynağı bölgesine yerleştiremiyorum. Açıkçası psu ile ilgili bir sıkıntı hiç beklemiyordum. Çünkü kasa oldukça büyük bir kasa. Peerless Assassin 120 SE, ekran kartı her şeyin ölçüsünü kontrol ederek aldım ve bunları yerleştirdim. En son psuya geçince içeriye ittiremiyorum.

Merhaba dostlar,

High Power performans 750W ATX 3.0 PSU almıştım. Kasa olarak ise MSI Gungnir 300r airflow modelini aldım. Fakat PSU'yu içine yerleştiremiyorum. Ben mi hata yapıyorum anlamadım fakat PSU konusunda sorun yaşayacağımı düşünmemiştim. Bunu nasıl yerleştirebilirim? Yoksa kasa ile uyumsuz bir PSU mudur?

Çok büyük PSU'lar eskide kaldı, sığması lazım fotoğraf atabilme şansınız var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu videodaki gibi (dk 8:27'den itibaren) dikkatli şekilde itmeme rağmen fanın orta kısmındaki çıkıntıya gelince kalıyor.

Dosya Ekleri

• HP-750.webp
    HP-750.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 73
  • HP-750-1.webp
    HP-750-1.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 73
  • HP-750-3.webp
    HP-750-3.webp
    36 KB · Görüntüleme: 70
Orasi esneyecektir hocam, guc uygulamaktan cekinmeyin.
Evet en son ben de öyle yaptım. Biraz kasanın boyasını götürdüm ama yerine yerleştirmiş oldum. İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim.

Anakart kablosunu takmak beni öldürse de kasaya sonunda güç vermeyi başardım ve çalıştı. İlk kez kasa toplayan birisi için sanırım fena bir sonuç değil. Fakat izlediğim videolardaki gibi sorunsuz bir şekilde yerleştirebilmiş olmak gerçekten güzel olurdu.