Bu en masumu :/Hocam Nickname'e bakınca sizin kadar zevk almayabilirim ama deneyeceğim bir ara![]()
Detaylar
Kim cevapladı?emilbreivik
Uzman
Uncharted 4.
Bir de söyle bir şey var küçükken en kötü oyunları oynasamda güzel gelirdi PC kötüydü falan filan şimdi elimde her oyunu açacak PC var işten dolayı az bir zamanım oluyor zaten ama yine de oyunlar sarmıyor. Artık oyunlardan zevk alamamaya başlıyorum galiba.
oynadım onuda
Bir de söyle bir şey var küçükken en kötü oyunları oynasamda güzel gelirdi PC kötüydü falan filan şimdi elimde her oyunu açacak PC var işten dolayı az bir zamanım oluyor zaten ama yine de oyunlar sarmıyor. Artık oyunlardan zevk alamamaya başlıyorum galiba.
Aynı şekil. Eskiden bilgisayarım kötüydü ama çok fazla oyun oynamak isterdim şimdi ise bilgisayar düşükte olsa bazı oyunları oynattığı halde hiç oynayasım gelmiyor.
Geraltın kılıcı
Üstün
Witcher serisine ilgin varsa çok güzel oyunlar. Yoksa Witcher 2 net sıkar bayağı.Hocam Nickname'e bakınca sizin kadar zevk almayabilirim ama deneyeceğim bir ara![]()
Benim ekran kartı yanmazsa iyi vallaHerhalde artık doygunluk noktasına ulaştık GTA 6 bekliyorum o saracak inşallah![]()
teşekkür ederim hocam 3 ü iki defa bitirdim tekrar başladım ama sıkıldım 1 saatin ardından ama 1 ve 2 nin videolarına baktım o kadar sarmadı ama bir ara bakabilirsem bakacağımWitcher serisine ilgin varsa çok güzel oyunlar. Yoksa Witcher 2 net sıkar bayağı.
Aman hocamm çip krizi var diyorlar dikkat
DDR5 geçemedim sağolsunlar.
teşekkür ederim hocam 3 ü iki defa bitirdim tekrar başladım ama sıkıldım 1 saatin ardından ama 1 ve 2 nin videolarına baktım o kadar sarmadı ama bir ara bakabilirsem bakacağım
Aman hocamm çip krizi var diyorlar dikkat![]()
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Red Dead Redemption serisi, Assassin's Creed serisi (Unity'e kadar), Farcry 3 ve 4, Call Of Duty OG Modern Warfare ve Black Ops serisi (3'e kadar), GTA serisi, Uncharted serisi.
Bunlar çoğunlukla hikâyeli oyunların başıdır, daha iyisi veya gözden kaçırdığım "oynamadan olmaz" diyebileceğim bir yapıt yoktur.
Bunlar çoğunlukla hikâyeli oyunların başıdır, daha iyisi veya gözden kaçırdığım "oynamadan olmaz" diyebileceğim bir yapıt yoktur.