Hikayeli oyun önerisi

Çocuk 7. sınıfa gelmiş, artık 1. sınıf değil ki; aşırı şiddet veya cinsel içerik içermeyen her oyunu oynayabilir gibi. Erkekse önerim Spider-Man.

Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield 1 nasıl olur?

Mafia 1 Remake, Detroit Become Human olabilir.

Ya da hocam, onunla birlikte Split Screen A Way Out oynayabilirsiniz. Oynadığım en iyi Co-op oyun diyebilirim hocam size. Sizi ekranın başından kaldırmayacak derecede sarar.

Battlefield 1 nasıl olur?

Hikayesi için konuşuyorsak savaş travması ve PTSD gibi konular da ele alınıyor hikayede. 7. sınıfa giden ve Roblox oynayan bir çocuk için bu konular gram uygun değil bence. BF2042 ya da 6 için konuşuyor olsaydık "mindless murder game" kategorisine muhtemelen koyabilirdiniz ve pek sorun yapmazdı ancak BF1'de hikayesini oynamasanız bile, multiplayerda duyduğunuz Türk askerlerin haykırışları insanı etkilemiyor değil.

O yaşta birine Portal serisini oynatmanın bir sorunu olmaz diye düşünüyorum. Öneririm.

Pek hikayeli sayılmaz ama Mount and Blade Warband öneririm. Çok kan, vahşet falan da yok mod yüklemediği sürece.

Planet of Lana, Keeper, LIMBO, Inside, Deliver Us Mars. Önerim bunlar...

Özellikle Planet of Lana ve Keeper'a mutlaka bak derim. Hikayeleri ve oynanışları çok güzel.

Terraria, Call of Duty 1-2 sarar, Bastion, titan souls, Undertale, portal, Half-Life 1 oynamadıysa tam dayaklık, korkmazsa FNAF 1'e bayılır bu yaştakiler, GTA San Andreas oynamadıysa şahsen ben oynatırdım, Max Payne, hollow Knight iyidir, mount&blade Osmanlı modu belki sevebilir, Cuphead ve Serious Sam 2, plate up pc/konsol varsa oynanabilir beraber, Stardew Valley ve LIMBO da oynayabilir.
Şu oyunlara bakınca ne kadar eski kafalıyım diyorum. Utanmasam flash oyun önereceğim.

Son düzenleme:
Planet of lana, keeper, LIMBO, Inside, deliver us mars. Önerim bunlar...

Özellikle planet of lana ve Keeper'a mutlaka bak derim. Hikayeleri ve oynanışları çok güzel.

LIMBO ve Inside asla bu yaşta oynanmaması gereken oyunlar diye düşünüyorum psikolojik etki bırakabilir.

The Witcher 3 (şaka) genelde hikayeli oyunlar ya açıklık ya da argo ya da bu tarz şeyler içerebilir biz zamanında 13-14 yaşında GTA san veya Vice City oynardık GTA 5 veya God of War oynayabilir şiddet içeriyor ama en azından rahatsız edici sahneler yok.

Before Your Eyes kesinlikle oynaması gereken bir oyun. İndirimde 1 dolar olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…