Road 96 serisi.
Detaylar
Kim cevapladı?Selam,
Hikayesi ve grafikleri iyi olan; akışı yavaş olmayan hikayeli oyun önerisi istiyorum. Hikaye yavaş olunca beni bayıyor maalesef. Daha önceden The Last of Us Part I oynadım ve bayıla bayıla oynadım. Ama aynısını The Witcher 3 için diyemem mesela.
• R5 5600
• RX 9060 XT 16 GB
• 16 GB RAM
Eski çağ oyunlarını da sevmem. Daha çok gerçekçi oyunları severim.
Teşekkürler.
Doom: The Dark Ages oyna başkan. Oyun seni çağırıyor.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Dark Ages manyak bir deneyimdi. İlk iki oyunun çok ötesinde geldi bana. Çok bir hikaye bekleme ama inanılmaz bir aksiyondu. Doyurdu. Cyberpunk bitirmek üzereyim de bitsin diye oynuyorum artık yalan yok. Stalker 2 iyiydi baya. GoW serisi, RDR 2 bunları oynamışsın diye düşünüyorum, yoksa büyük kayıp. AC Mirage herkes yerse de iyi bi atmosferi vardı, fena hikaye anlatısı yoktu. Detroit Become Human, Heavy Rain. Resi Evil serisi. Alan Wake serisi, Max Payne serisi. Metro serisi.
Son düzenleme:
SHERLOCKED
Başarılı
Uzun ve grind gerektiren bir oyun diyorlar hocam.Yeni çıkan Crimson Desert'e bakabilirsin. Ben oynamadım fakat arkadaşımın anlattığına göre hikayesi güzelmiş. Grafiklerini konuşmaya gerek yok zaten.
Zaten bu oyun hakkında Atam'ın da sözü var "Oynayın, oynattırın." diye(!). Oyna mayki yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim.(Güzel bir seriden mahrum kalacaksın, tehdit değildir)
yusufumm07
Üstün
Batman Arkham Night.
Veira
Başarılı
Evet biraz emek gerektiren bir oyunmuş. 150. saatte olup haritanın belli yerlerine gitmemiş oyuncular var mış. Saatler gömülebilecekse güzel bir oyun gibi duruyor.
Dark Ages manyak bir deneyimdi. İlk iki oyunun çok ötesinde geldi bana. Çok bir hikaye bekleme ama inanılmaz bir aksiyondu. Doyurdu. Cyberpunk bitirmek üzereyim de bitsin diye oynuyorum artık yalan yok. S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of Chornobyl iyiydi bayağı. GoW serisi, RDR 2 bunları oynamışsın diye düşünüyorum, yoksa büyük kayıp. AC Mirage herkes yerse de iyi bir atmosferi vardı, fena hikaye anlatısı yoktu. Detroit Become Human, Heavy Rain. Resi Evil serisi. Alan Wake serisi, Max Payne serisi. Metro serisi.
The Dark Agesi bugün PS5'te bitirdim. Ben hayatımda böyle bir oyun oynamadım özellikle çalan rock müzikler cabası oyunu oynama sadece müziği dinle o bile yeter. Yani oyunu silmedim bile yan görevleri yapmak için. Konsolda 43 saat oynamışım. Hatta oyun bitmesin diye bir bölüm %100 olsun diye kıyamıyordum bitirmeye.
İlk defa bu oyunla alakalı benimle aynı fikirde birini gördüm. 3 kere başlamaya çalıştım ama olmadı. Bilim kurgu ve teknoloji işleri sarmıyor beni. Oyun olarak Mafia 1 DE, Mafia The Old Country öneririm hocam kesinlikle.@Michael MYERS, hoşuma gitmedi ya. Tarz olarak benlik bir oyun değil.
Detroit: Become Human bence aradığınız oyun. 10 saatlik bir hikayesi var ve grafikleri de iyi.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Ben de yüzde 95 civarında bitirdim tüm silahları ve challengeları yaptım. Eternal gereksiz renkli ve zorlamaydı bitirmeme rağmen. Eternal'dan sonra ilaç gibi geldi bu.The Dark Agesi bugün PS5'te bitirdim. Ben hayatımda böyle bir oyun oynamadım özellikle çalan rock müzikler cabası oyunu oynama sadece müziği dinle o bile yeter. Yani oyunu silmedim bile yan görevleri yapmak için. Konsolda 43 saat oynamışım. Hatta oyun bitmesin diye bir bölüm %100 olsun diye kıyamıyordum bitirmeye.![]()