Unlishimaide
Becerikli
Metro serisi bilmiyorum. Ne sırayla oynanmalı? Oyunun mantığı nedir açık dünya mı?Detroit ve Mafia 1-2 akar. Ek olarak Metro serisi iyidir.
Metro serisi bilmiyorum. Ne sırayla oynanmalı? Oyunun mantığı nedir açık dünya mı?Detroit ve Mafia 1-2 akar. Ek olarak Metro serisi iyidir.
İlk 2 oyun çok değil ama 3. oyun nispeten FPS açık dünya diyebilirim. Çok güzel bir seri. Kesinlikle sıkmaz.Metro serisi bilmiyorum. Ne sırayla oynanmalı? Oyunun mantığı nedir açık dünya mı?
Metro 2033 - Metro Last Ligt Redux - Metro Exodus.
Tam olarak açık dünya denemez. Daha çok çizgisel. 3. oyun açık dünyaya daha yakın. Kıyamet sonrasını anlatan bir oyun. Rusya'da geçiyor. Efsane denebilecek serilerden biri.
Elden Ring önerecektim fakat hikaye ağırlıklı deyince vazgeçtim.
Souls şeyine beni neden etiketliyorsunuz kusacağım telefonun üstüne şimdi. Öğğ.
Souls türü hikayeli olacak diye bir kaide yok. Lakin mümkünse tr yama kurabilecek bir şey ya da direk Türkçe altyazı var ise anlayarak oynamam iyi olur. Elden Ring karışıyor deniyordu bilmiyorum.Elden Ring önerecektim fakat hikaye ağırlıklı deyince vazgeçtim.
Souls olarak: Dark Souls serisi, Lies of P, Elden Ring, Sekiro iyidir.
Bi tadına bakmak fena olmaz bence listeyi hazirlayimde pc alınca soulsta deneriz.Souls şeyine beni neden etiketliyorsunuz kusacağım telefonun üstüne şimdi. Öğğ.
Souls şeyine beni neden etiketliyorsunuz kusacağım telefonun üstüne şimdi. Öğğ.