Souls türü hikayeli olacak diye bir kaide yok.
Hikayeli olacak demedim. Konu başlığı hikaye ağırlıklı oyunlardan oluştuğu için önermedim dedim.

Lakin mümkünse tr yama kurabilecek bir şey ya da direk Türkçe altyazı var ise anlayarak oynamam iyi olur. Elden Ring karışıyor deniyordu bilmiyorum.
Her souls oyununda yama oluyor genelde.

Ben hiç anlamam biliyorsun rekabetçiyim.

Thats was so Deep man.

Souls türü hikayeli olacak diye bir kaide yok. Lakin mümkünse TR yama kurabilecek bir şey ya da direk Türkçe alt yazı var ise anlayarak oynamam iyi olur. Elden Ring karışıyor deniyordu bilmiyorum.

Bir tadına bakmak fena olmaz bence listeyi hazirlayimde PC alınca soulsta deneriz.

Nioh 2 ve Nioh 1 oynadığım en iyi souls oyunudur, gerek grafikleriyle gerek lore ne kadar büyük olmasa da analiz yaparsanız anlarsınız. Build sistemi zaten muhteşem souls sevenlere önerim bu ama tam souls like oyun arıyorsan Dark Souls serisi ve Bloodborne dışındaki geri kalan oyunların hepsi çöptür overratedtır, Elden Ring gibi. Yanlış anlaşılmasın Demon Soulsu unuttum Nioh seriside dahil geri kalanı çöp.

Son düzenleme:
Final Fantasy VII Remake ve Rebirth öneririm. Crisis Core Reunion da var ancak 3. oyun çıktığı zaman heyecanın pek kalmaz, spoiler gibi oyun. Yani olayların geçmişini anlatıyor, benim yemediğim spoiler kalmadı da ne olur ne olmaz.