bananaguy 1

Çalışkan
Merhaba, yeni bilgisayar aldım ve hikayeli oyun seviyorum fakat oynayacak bir oyun bulamıyorum. 007: First Light'ı bitirdim ve güzeldi. Ona benzer ya da farklı, hiç fark etmez, hikayeli oyun önerisi istiyorum fakat süper güçler, doğaüstü yetenekler gibi şeylerin olduğu oyunları seven bir insan değilim. Önerilerinizi bekliyorum.

Cyberpunk 2077, bilgisayarı ilk aldığımda oynadığım ve o zamandan beri en sevdiğim 2. oyundur.
Eğer türünü seviyorsanız Baldur's Gate 3 de olabilir.

Merhaba, yeni bilgisayar aldım ve hikayeli oyun seviyorum fakat oynayacak bir oyun bulamıyorum. 007: First Light'ı bitirdim ve güzeldi. Ona benzer ya da farklı, hiç fark etmez, hikayeli oyun önerisi istiyorum fakat süper güçler, doğaüstü yetenekler gibi şeylerin olduğu oyunları seven bir insan değilim. Önerilerinizi bekliyorum.

Mafia serisi oynayabilirsiniz ama 3. oyuna girmeseniz de olur... CP2077, RDR2, Uncharted, HITMAN serisi özellikle son seri olan "World of Assassination", A Plague Tell, Splinter Cell: Blacklist, Kingdom Come Delivarence, Detroit Become Human var ama eğer "hackleme vesaire bu tür ileri düzey teknolojilerde" sevmiyorsanız sarmayabilir.

Aklıma geldikçe daha fazla oyun eklerim.

Edit: TLOU, Heavy Rain ve o kadar oyun yazıp da profil fotoğrafımda ki oyunu unutmam olmadı "MGSV The Phontom Pain", GTA IV, herkese hitap etmez ama Death Stranding Director's Cut, Until Dawn, Max Payne serisi, Dying Light serisi ama son oyuna bir videodan bakıp girin.

Son düzenleme:
Arkham oyunlarını oynamadan geçmeyin seriye kötü diyen insan bulamazsınız.

Cyberpunk 2077, bilgisayarı ilk aldığımda oynadığım ve o zamandan beri en sevdiğim 2. oyundur.
Eğer türünü seviyorsanız Baldur's Gate 3 de olabilir.
Hocam, Cyberpunk 2077'yi denedim fakat çok da sevemedim. Çok karmaşık bir yapısı var; hackleme vesaire bu tür ileri düzey teknolojilerde beni çok sarmıyor.

Mafia serisi oynayabilirsiniz ama 3. oyuna girmeseniz de olur... CP2077, RDR2, Uncharted, HITMAN serisi özellikle son seri olan "World of Assassination", A Plague Tell, Splinter Cell: Blacklist, Kingdom Come Delivarence, Detroit

Aklıma geldikçe daha fazla oyun eklerim.

Edit: TLOU, Heavy Rain ve o kadar oyun yazıp da profil fotoğrafımda ki oyunu unutmam olmadı "MGSV The Phontom Pain", GTA IV, herkese hitap etmez ama Death Stranding Director's Cut, Until Dawn, Max Payne serisi
Mafia 1 D.E. oynayacağım, hatta indirdim. HITMAN serisini maalesef çok yakın bir zamanda bir YouTuber'dan izlediğim için saracağını düşünmüyorum. TLOU serisini de herkes oynamamı söylüyor fakat zombi konulu oyun hiç denemediğim için emin değilim; yine de Mafia serisini bitirince oynamayı düşünüyorum. Diğer söyledikleriniz de çok hoşuma gitmedi. Detroit'i beğendim ve PS4 üzerinden bitirdim, belki ona benzer bir oyun varsa oynayabilirim. Teşekkür ederim önerileriniz için, çok işime yaradı gerçekten.

Detroit benzeri oyun olarak= Heavy Rain ve Beyond Two Souls var ama Beyond Two Souls'da karakterin özel güçleri var. Aynı tarzda korku olarak yukarıda da yazdığım Until Dawn var, A Plague Tale var.