-Half Life serisi
-Portal serisi
-GTA serisi
-RDR serisi
-Mafia serisi
-Watch Dogs serisi
-Witcher serisi
-Max Payne serisi
-Serious Sam serisi
-Little Nightmares serisi (Bunun da kendine göre bir hikayesi var elbet)
Bahsettiğim gibi bunlar çok bilindik oyunlar ve hepsini az çok oynadım Little Nightmares hariç. Sanırım konuyu açarken biraz daha detay vermem lazımdı.
Size Halo’yu önerebilirim. Hikayesi ilgi çekici, sonuçta 7 oyunluk koca bir seri (ana hikaye). Zaten Steam’de Master Chief Collection (MCC) adı altında 5 farklı Halo oyunu var. Alıp 5’ini de oynayabilirsiniz. Bir de yan oyun var ama onu oynamanıza pek gerek yok.
Size Halo’yu önerebilirim. Hikayesi ilgi çekici, sonuçta 7 oyunluk koca bir seri (ana hikaye). Zaten Steam’de Master Chief Collection (MCC) adı altında 5 farklı Halo oyunu var. Alıp 5’ini de oynayabilirsiniz. Bir de yan oyun var ama onu oynamanıza pek gerek yok.
Oynayın. Ha bu arada, size tavsiyem: seriye ilk önce Reach’te başlayıp, sırayla gitmeniz. Çünkü ana hikayenin başlangıcını Halo Reach yapıyor. Zaten Campaigns kısmına girdiğinizde yukarıdan aşağıya kronolojik bir biçimde sıralı olacaktır oyunlar.
Bahsettiğim gibi bunlar çok bilindik oyunlar ve hepsini az çok oynadım Little Nightmares hariç. Sanırım konuyu açarken biraz daha detay vermem lazımdı.
Bir daha oyna. Şaka bir yana demeyeceğim, çünkü ciddiyim, gerçekten bir daha oyna Kişiden kişiye değişir bu durum elbet ama söylediğim oyunlar bence kült oyunlar. Örneğin Half Life serisi, Portal serisi...
Öyle "az çok" oynama. Çok oyna. Oyun karakterlerinin kurduğu cümleleri, verdiği tepkileri ezberleyene kadar oyna. Bütün easter egg'leri keşfedip ezberleyene kadar oyna. Bu oyunlar gerçekten hak ediyor bunu. Bak canım çekti yine. Gidip Black Mesa tesisinde dolaşmaya çıkayım, Xen'de Gonarch avlayım.
Düzenleme: Little Nightmares serisini de çok beğeniyorum. Madem oynamamışsın. Bir dene bence.