Hikayeli oyun önerisi

Witcher 3 hikayeli oyun mantığının zirvesidir. Henüz daha iyisi gelmemiştir.

Witcher 1 dünyanın en iyi hikayeli oyunudur.
Hocam Witcher serisinin hayranı olarak bu oyunu severek oynadım hikayesi gayet güzel ama oynanışı günümüze göre çok geride kaldı. Arkadaşı saracağını pek düşünmüyorum açıkçası. Remake’i gelecek diyorlardı o zaman oynanır anca.

• The Witcher: Enhanced Edition
  • The Witcher 2: Assassins of Kings
  • The Witcher 3: Wild Hunt
Hocam bir ara Witcher'a başlamayı düşünüyorum da ilk iki oyun bu dönemde de oynanır mı ? İlk oyunun hikayesinin güzel olduğunu ama oynanışının kanser olduğunu duydum; ikinci oyunun da genel olarak ortalama olduğunu, 1 ve 3.oyuna kıyasla öne çıkan bir özelliği olmadığını duydum. Konu sahibine de yardımcı olur hem sorum.

Üç oyunun da oynanışı birbirinden farklı ve hiçbir oyununkine benzemiyor, özgün. Alışması zor ama alışınca bırakamıyorsun. Çok güzel.

Hocam oyun Steam'de var eskiden 10 TL'ye almıştım daha iyi PC olursa oynarım diye. Sonra bir guzel bir PC im oldu oyunu indirdim tum hevesim söndü pek beğenemedim 3.5 saatım var sadece.

Witcher 1 oynamanızı önermem çok küt ve kötü mekanikleri var. Hikaye odaklı bir şey arıyorsanız ve Orta Çağ evreninde MMORPG seviyorsanız Dragon age Origins bakabilirsiniz. Assassin's Creed 2 serisinin üçlemesini öneririm. GoW bakabilirsiniz o da iyidir. Tamamen zevk meselesi Harry Potter hayranısınızdır Hogwarts Legacy seversiniz ben Orta Çağ ejderha temasını seviyorum DaO'dan iyi bir oyun daha oynamadım. Tamamen kişisel hikayeli oyunlar.

Sizce hikaye li oyunlar 2 k damı oynanmalı 1080 mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…