fıratsabotaj
Üyecik
Hocam altyazı var diye biliyorum oyunda.Hocam ingilizcem yetmiyor. Lise 1 olduğum için. Yama yapınca da metinler bozulabiliyor. Anlamadığım yeri çevireyim desem diyalog durmuyor.
Hocam altyazı var diye biliyorum oyunda.Hocam ingilizcem yetmiyor. Lise 1 olduğum için. Yama yapınca da metinler bozulabiliyor. Anlamadığım yeri çevireyim desem diyalog durmuyor.
Hocam İngilizcem yetmiyor. Lise 1 olduğum için. Yama yapınca da metinler bozulabiliyor. Anlamadığım yeri çevireyim desem diyalog durmuyor.
Türkçe yama kur anlamıyorsan. Bir oyunun birden fazla Türkçe yaması olabiliyor, genelde en azından bir tanesi de stabil oluyor. Şu ana kadar neredeyse oynadığım bütün oyunlara Türkçe yama yaptım ve aman aman bir sorunla karşılaşmadım. Mesela Heavy Rain gibi ağır bir oyunu altyazısız oynarsan hiçbir şey anlamazsın oyundan, özellikle de yabancı dilin iyi değilse. Ben hem B2 seviyeye kadar İngilizce eğitimi aldım hem de okulda dil bölümünde okuyorum ancak yine de Türkçe yamayla oynuyorum oyunları, öyle düşün.Hocam ingilizcem yetmiyor. Lise 1 olduğum için. Yama yapınca da metinler bozulabiliyor. Anlamadığım yeri çevireyim desem diyalog durmuyor.
Hepsinin Türkçe yaması var neredeyse.Heavy Rain, Beyond Two Souls, Greedfall, Dying Light, Control Ultimate Edition, Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider ve MAFIA III aldım. Hikayeli oyunlar oynarken nelere dikkat etmeliyim sizce? Mesela konuşmaları atlıyorum.
Hocam ingilizcem yetmiyor. Lise 1 olduğum için. Yama yapınca da metinler bozulabiliyor. Anlamadığım yeri çevireyim desem diyalog durmuyor.
Bende B1 falanım hocam yeter sanmıştım.Türkçe yama kur anlamıyorsan. Bir oyunun birden fazla Türkçe yaması olabiliyor, genelde en azından bir tanesi de stabil oluyor. Şu ana kadar neredeyse oynadığım bütün oyunlara Türkçe yama yaptım ve aman aman bir sorunla karşılaşmadım. Mesela Heavy Rain gibi ağır bir oyunu altyazısız oynarsan hiçbir şey anlamazsın oyundan, özellikle de yabancı dilin iyi değilse. Ben hem B2 seviyeye kadar İngilizce eğitimi aldım hem de okulda dil bölümünde okuyorum ancak yine de Türkçe yamayla oynuyorum oyunları, öyle düşün.
Hatta iyi hatırlattın ya, gidip Sniper Elite 5 için de yama kurayım hemen![]()
Kurdum bozuldu sildim.
Greedfall oynuyorum şuan süper bir oyun olsa gerek bilen varsa fikirlerini söylerse sevinirim. Spoiler vermeden. Greedfall'da altyazı yok.
Ah, game padim olsa!Ben duble kahvemi alıyorum, ışıkları kapatıyorum ve rahatça uzanıyorum. Game pad ile keyfime baka baka oynuyorum.