Kesinlikle katılıyorum. Özellikle Cyberpunk 2077 gibi sürekli yan hikaye görevlerin olduğu bir oyun sarmadı beni. RDR2'yi bile henüz bitirmedim. :)

Güzel yan hikayesi olursa, oynanabilir bence.

Örnek verirsem eğer; God of War 2018 yan görevleri süper, CP 2077 yan görevlerde on numara.

Aslında GTA oyunları da yan görevlerde fena değil. GTA IV, GTA V ve GTA SA yan görevlerde zirve yapıyor.

Artık zamanımız yok birader. Ne anlatacaksan anlat gidelim diye düşünüyorum. Gerçekten bir oyunu öğrenip ustalaşmakla vakit kaybedemiyorum. RPG oyunlarına giremiyorum bu yüzden.

Yaşamıyorum, aşırı keyif alıyorum. Bir oyunu gerçekten beğendiysem ve yan görevleri kaliteliyse yapabildiğim hepsini yapmaya çalışıyorum. Cyberpunk’ta bütün siber saykoları kesmiş ve bütün sokak yarışlarını bile bitirmiştim.

Özellikle yan içerikleri oldukça bol olan hikâyeli oyunlar, benim için bazen işkence olabiliyor. Ben böyle aksiyon ve maceranın çok daha ön planda olduğu oyunlara bayılıyorum.
Evet. Ana hikayeyi bitirene kadar ara ara yan görev yapıyorum ama belli bir yerden sonra sıkıyor. Bu olduğunda da artık direkt ana hikayeye bitene kadar odaklanıp yan görevleri tamamen salıyorum. Yoksa oyun hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor. En yakın verebileceğim örnekler, arka arkaya oynadığım Spider Man1 ve 2, Rdr2. Cyberpunk77' de yan görevler keyifliydi sanırım en çok yan görevi bunda yapmışımdır.
Sadece hikaye odaklı çizgisel ilerleyen oyunları özledim ama bulmakta da zorlanıyorum.

Oyuna bağlı. Bazı oyunların yan görevlerine vakit ayırmak güzel minik hikayeler verebiliyor bazılarıysa tamamen işkence.
Ama akıp giden kaliteli bir çizgisel hikaye her zaman tatlı olur.

Yan görevler keyifliyse (özellikle RDR2) bence kesinlikle sindire sindire oynanmalı hatta önce yan görevleri bitirilip öyle ana görevlere odaklanılmalı.