SOMA oynayabilirsin. Psikolojik olarak gerilim ve korku yaratan bir oyun. Jump scare falan barındırmayan tamamen süreçle tedirginlik veren bir yapım.
Detaylar
Kim cevapladı?RockyHighway79
Üstün
Blasphemous.
- Makaleler
- 17
DETROIT BECOME HUMAN OYNAMALISIN.
Bu kadar. Ayrıca sırasıyla Life is Strange Before The Storm ve Life is Strange 1 de öneririm.
Bu kadar. Ayrıca sırasıyla Life is Strange Before The Storm ve Life is Strange 1 de öneririm.
Hocam hikayesi ortalama 35 saat süren GTA V’i önerip benim yorumumun neyine dislike attın anlamadım. 2 günde 35 saati nasıl oynasın adam?Mafia 1 DE, Mafia 2 ve GTA 4 öneririm. Far Cry serisi ve GTA 5 de güzeldir, GTA 5'in boyut aşıyor ama olsun.
Resident Evil 7.
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Hocam hikayesi ortalama 35 saat süren GTA V'i önerip benim yorumumun neyine dislike attın anlamadım. 2 günde 35 saati nasıl oynasın adam?
Eki Görüntüle 139868
Hikayesi güzel bence o yüzden, bitmesine gerek yok 2 günde bitirilmese de oynanılmalı bence. Attığınız oyunların hikayesi güzel değil o yüzden, sarmayacağını düşünüyorum şahsen çok değişik oyunlar. Bana göre hikayeli oyun değildir attığınız oyunların bazıları.
- Makaleler
- 62
Epic Games kütüphanemde 2 oyunda DLC'leriyle beraber var. Zamanında 15 TL gibi bir fiyata almıştım üçünü. Şimdi yüklüyorum tekrardan.
- Makaleler
- 6
2-3 tanesi dışında hepsi de gayet taş gibi oyunlar. Onların hikayesine laf atıp GTA V önermek de ne bileyim...Hikayesi güzel bence o yüzden, bitmesine gerek yok 2 günde bitirilmese de oynanılmalı bence. Attığınız oyunların hikayesi güzel değil o yüzden, sarmayacağını düşünüyorum şahsen çok değişik oyunlar. Bana göre hikayeli oyun değildir attığınız oyunların bazıları.
İki günde bitmez ama her zamanki gibi Witcher 3 önereceğim.
Merhaba, maskeli elfi bulduğumuz yere kadar geldim. Biliyorum çok ilerlemedim ancak en fazla 1-2 saat buluyorum oynayacak zaman. Zevk almak için hayatsız gibi üstüne mi sinmeliyim? Yoksa konsoldan oynamadığım için mi? Yan görevli genellikle yapmadan geçmiyorum. Mekanikler çok sığ geliyor. Gerek işaret mekanikleri gerek combat. İlk 2 oyunu oynamadım o yüzden hikayeside pek çekmedi gibi beni.
- Theafricanus
- Forum: Rol Yapma Oyunları
Aeronight
Üstün
Bunu neden attın ki? Altına bir açıklama beklerdim. Her oyun herkesi sarmayabilir.Merhaba, maskeli elfi bulduğumuz yere kadar geldim. Biliyorum çok ilerlemedim ancak en fazla 1-2 saat buluyorum oynayacak zaman. Zevk almak için hayatsız gibi üstüne mi sinmeliyim? Yoksa konsoldan oynamadığım için mi? Yan görevli genellikle yapmadan geçmiyorum. Mekanikler çok sığ geliyor. Gerek işaret mekanikleri gerek combat. İlk 2 oyunu oynamadım o yüzden hikayeside pek çekmedi gibi beni.
- Theafricanus
- Forum: Rol Yapma Oyunları