Mafia 1 DE, Mafia 2 ve GTA 4 öneririm. Far Cry serisi ve GTA 5 de güzeldir, GTA 5'in boyut aşıyor ama olsun.

Resident Evil 7.
Hocam hikayesi ortalama 35 saat süren GTA V’i önerip benim yorumumun neyine dislike attın anlamadım. 2 günde 35 saati nasıl oynasın adam?

1744393875970.webp

Hocam hikayesi ortalama 35 saat süren GTA V'i önerip benim yorumumun neyine dislike attın anlamadım. 2 günde 35 saati nasıl oynasın adam?

Eki Görüntüle 139868

Hikayesi güzel bence o yüzden, bitmesine gerek yok 2 günde bitirilmese de oynanılmalı bence. Attığınız oyunların hikayesi güzel değil o yüzden, sarmayacağını düşünüyorum şahsen çok değişik oyunlar. Bana göre hikayeli oyun değildir attığınız oyunların bazıları.

Hikayesi güzel bence o yüzden, bitmesine gerek yok 2 günde bitirilmese de oynanılmalı bence. Attığınız oyunların hikayesi güzel değil o yüzden, sarmayacağını düşünüyorum şahsen çok değişik oyunlar. Bana göre hikayeli oyun değildir attığınız oyunların bazıları.
2-3 tanesi dışında hepsi de gayet taş gibi oyunlar. Onların hikayesine laf atıp GTA V önermek de ne bileyim...

İki günde bitmez ama her zamanki gibi Witcher 3 önereceğim.

Bunu neden attın ki? Altına bir açıklama beklerdim. Her oyun herkesi sarmayabilir.