Ethem Efe
Üstün
The Bunker oynadım.
Silent Hill 2 dediğiniz iyi oldu ona bakabilirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Alien İsolation kesinlikle çok geriyor oyna derim.Eski oyunlara biraz şans verdim, çok sarmamıştı. The Bunker ve yine ondan önce çıkan çöl temalı olanı da oynadım.
F.E.A.R serisi?
Silent Hill 2 korkutmaz seni ama dünyanın en iyi gerilim korku oyunlarından biridir hikaye bakımından.The Bunker oynadım.
Silent Hill 2 dediğiniz iyi oldu ona bakabilirim.
Alien: Isolation kesinlikle çok geriyor oyna derim.
Bakabilirsiniz, güzel seridir. Hazır S.T.A.L.K.E.R 2 geliyorken önceki oyunları, eğer oynamadıysanız, kesinlikle oynayın.Yazdığım gibi, her ay bitirmeye çalışıyorum.
Biraz eski kalıyor diye bakmamıştım ama belki bakabilirim.
RDR 2 der susarım.Bilinen neredeyse tüm hikayeli oynamış olabilirim; Mafia, Dishonored, GTA serisi, Sleeping Dogs vesaire. Daha çok korku oyunlarına bakmaktayım şu anda ancak az bilinen ama çok iyi dediğiniz hikayeli oyunlar varsa açığım fikirlere. Soma tarzı indie oyunları oynadım. Hollow Knight ve Katana Zero tarzı oyunları çok severim.
Ori serisi hikayeyi aracı olarak kullanıp oynanışı ile eğlendirebilir.Bilinen neredeyse tüm hikayeli oynamış olabilirim; Mafia, Dishonored, GTA serisi, Sleeping Dogs vesaire. Daha çok korku oyunlarına bakmaktayım şu anda ancak az bilinen ama çok iyi dediğiniz hikayeli oyunlar varsa açığım fikirlere. Soma tarzı indie oyunları oynadım. Hollow Knight ve Katana Zero tarzı oyunları çok severim.
Bakabilirsiniz, güzel seridir. Hazır S.T.A.L.K.E.R. 2 geliyorken önceki oyunları, eğer oynamadıysanız, kesinlikle oynayın.
İndie kafasında önerebileceklerim: Nine sols, have a nice death, dave the diver, thronefall, Noita, animal well, dredge, ruiner, rain world, warmsnow.
Korku kısmında da: Chernobylite, Dead Space, The Evil Within.
Ori serisi hikayeyi aracı olarak kullanıp oynanışı ile eğlendirebilir.
2. oyunun sonu bayağı... Neyse spoiler vermeyeyim. Deneyimlemeye değer.