Schwagos

Uzman
Arkadaşlar kulak üstü kulaklık kulağımı ve kafamı çok ağrıtmaya başladı. Böyle kulak içi IEM kulaklık istiyorum sizce Wraith Sense IEM hikayeli/singleplayer oyunlar için alınır mı? Moondrop CHU 2 de olabilir. Hangisi daha iyi ise şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar kulak üstü kulaklık kulağımı ve kafamı çok ağrıtmaya başladı. Böyle kulak içi IEM kulaklık istiyorum sizce Wraith Sense IEM hikayeli/singleplayer oyunlar için alınır mı? Moondrop CHU 2 de olabilir. Hangisi daha iyi ise şimdiden teşekkürler.
Butce ne kadar? 3.5 mm mi yoksa Type-C mi lazim?

Hocam Type-C girişi yok kasada. 3.5mm olması gerek. Bütçe maksimum 1450.
Simdi alacaksan bu.

Beklerim dersen bu.

Ben KZ ZSN Pro 2 aldım berbat. Hiç beğenmedim. Ayrıca kulaklık kablo uzunluğu 1.2m eğer böyle ise çok dikkatli ol yetmez. Kasa dibimde olduğu halde ön girişten bile ucu ucuna oluyor. Rahat olmuyor. Mutlaka kablo uzunluğunu ölçüm yap. Tekrar kulaküstüne döndüm.

Simdi alacaksan bu.

Beklerim dersen bu.

Sanırım yarın veya bu hafta sipariş ederim. Teşekkür ederim, bu ikisinden hangisi daha iyi bu arada? Ona göre bekleyebilir veya direkt alabilirim.

Ben KZ ZSN Pro 2 aldım berbat. Hiç beğenmedim. Ayrıca kulaklık kablo uzunluğu 1.2m eğer böyle ise çok dikkatli ol yetmez. Kasa dibimde olduğu halde ön girişten bile ucu ucuna oluyor. Rahat olmuyor. Mutlaka kablo uzunluğunu ölçüm yap. Tekrar kulaküstüne döndüm.
KZ'den zaten uzak durulmali butce varsa. Maks 500 TL verilmesi gerekiyor.

Sanırım yarın veya bu hafta sipariş ederim. Teşekkür ederim, bu ikisinden hangisi daha iyi bu arada? Ona göre bekleyebilir veya direkt alabilirim.
Waner 2 daha iyi tabii. O yuzden zaten bekleyebilirsen Waner 2 al dedim. Yilbasindan once gelir diye tahmin ediyorum.

KZ'den zaten uzak durulmali bütçe varsa. Maksimum 500 TL verilmesi gerekiyor.

Waner 2 daha iyi tabii. O yuzden zaten bekleyebilirsen waner 2 al dedim. Yilbasindan once gelir diye tahmin ediyorum.

Tamamdır teşekkür ederim yardımlarınız için o zaman biraz daha bekleyip öyle alayım.