KZ'den zaten uzak durulmali bütçe varsa. Maksimum 500 TL verilmesi gerekiyor.

Sense i kimse önermiyor dedim onu alayım fazla vermeyeyim birçok olumsuz yorum vardı. Hadi dedim biraz daha eli yüzü düzgün olsun ama berbat. Yani ses lezzeti diye bir şey yok. Kabak gibi her şey. Ne bass ne canlılık zaten geniş sahne diye bir şey yok. İmmersive sıfır.
Aldığım günün akşamı zararına sattım hemen.

Ancak müzik olur onun için bende Sony XB55AP var buna 30 çeker.

Sense i kimse önermiyor dedim onu alayım fazla vermeyeyim birçok olumsuz yorum vardı. Hadi dedim biraz daha eli yüzü düzgün olsun ama berbat. Yani ses lezzeti diye bir şey yok. Kabak gibi her şey. Ne bass ne canlılık zaten geniş sahne diye bir şey yok. İmmersive sıfır.
Aldığım günün akşamı zararına sattım hemen.

Ancak müzik olur onun için bende Sony XB55AP var buna 30 çeker.
Bence XB55AP da iyi degil ses kalitesi olarak. Ben MDR serisini kullanmistim kulak ici olarak. Zaten kablo kalitesinden belli ne kadar iyi oldugu. Wrath'deki IEM'ler guzel Moondrop Quark disinda.

Bence XB55AP da iyi degil ses kalitesi olarak. Ben MDR serisini kullanmistim kulak ici olarak. Zaten kablo kalitesinden belli ne kadar iyi oldugu. Wrath'deki IEM'ler guzel Moondrop Quark disinda.

Müzik de iyi bass seven biri için. Oyun için güya IEM füryasına gittim işte aslına kafaüstünden çok memnundum hiç sıkıntım yoktu ama işte bazen cüzdan kaşınıyor. Aldım hikaye yani Barracuda X var hepsinden iyi en azından bomba patlayınca bomba olduğunu anlıyorsun.

@Simon type-c olarak hangisini önerirdiniz peki?
Butceye gore degisir tamamen. Ucuzdan pahaliya:

Son attigim hem Type-C hem 3.5 mm. Daha ust butcelerde bunu oneririm.