Şu anda canım God of War oynamak istiyor. Epic'te indirimdeyken almıştım. Bu oyunu indirip oynamak istiyorum ama içimden bir ses "eski oyunları oyna sonra bunu oyna" diyor. Ama ben eski oyunları oynayamam.
PSP emulatörü kur, veya PS2 emülatörü kur, oyun Türkçe değilse Türkçe yama ara, eski kalite ile oyna falan filan derken çok zorluk çekiyorum.
Aynı şey mesela Star Wars için de geçerli. Ben bir oyun aldım şu indirim zamanında. Star Wars fallen order diye bir oyun. Sırf o Star Wars temasını yaşamak için fakat benim Star Wars adına bildiğim tek şey küçükken cartoon Network'ta çocuk aklıyla çat pat izlediğim Star Wars animasyonu. Geri kalan hiçbir sinemasını falan izlemedim oyununu oynamadım. Fırsatım olmadı. Şimdi geçmişteki oyunları izlemek oynamak falan çok yorucu olacak. Ben şimdi direkt oynamak istiyorum. Tavsiyeniz nedir?
Bu takıntım şuradan geliyor. Uncharted 1-2-3'ü PS3 emulatörden oynadım ve 4 üncü oyunu da PC'den oynadım. Sırasıyla oynamak çok yorucuydu ve çok zordu ama bayağı keyifliydi. Bu keyif bende böyle bir takıntı yarattı.