BurakDONJUAN

Uzman
Oynayacak güzel oyun bulamıyorum. Tavsiyeleriniz varsa belirtirseniz sevinirim.

Bitirdiğim bazı oyunlar;

Bitirdiğim oyunlar.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Dr. @Nefs İlmi , Psikiyatri Uzmanı
Reçete No: 13
07.01.2025
Teşhis: F.99.9 Oyun Yetersizliğine Bağlı Sıkkınlık Nöbeti, Tanımlanmamış
İlaç Dozaj (saat) / Periyod (gün) / Kullanım şekli
Dishonored1 / 1 / Düşük kaos

Oyunlar için şu sitede kayıt tutabilirsin. Açıkcası şu önereceğim oyun var mı diye görsellere bakmam. Direkt profilini atarsın, önereceğim oyunu profilinde ararım.

AC Brotherhood yok, oynamadıysan güzel oyundur. AC2 devamı olduğundan, ucundan intikam hikayesi de barındırdığından sürükleyici diyebilirim.

Call of Juarez serisi olabilir. Amazon dağıtmıştı. GoG hesabın varsa oraya bak, tüm oyunlar olması lazım.

2025-01-07_17-09.webp

Batman Arkham üçlemesi, Sekiro, Super Mario Odyssey, Max Payne 1-2, Dragon age Origins, God of War 1-2-3, Star Wars Jedi: Fallen Order, portal 1-2, Call of Duty 4, Final Fantasy 7 remake, rebirth, bully, ultrakill, Hotline Miami 1-2, balatro, Ori and the Blind Forest.

Dr. @Nefs İlmi , Psikiyatri Uzmanı
Reçete No: 13
07.01.2025
Teşhis: F.99.9 Oyun Yetersizliğine Bağlı Sıkkınlık Nöbeti, Tanımlanmamış
İlaç Dozaj (saat) / Periyod (gün) / Kullanım şekli
Dishonored1 / 1 / Düşük kaos
Yaratıcı bir yorum :D

Oyunlar için şu sitede kayıt tutabilirsin. Açıkcası şu önereceğim oyun var mı diye görsellere bakmam. Direkt profilini atarsın, önereceğim oyunu profilinde ararım.

AC Brotherhood yok, oynamadıysan güzel oyundur. AC2 devamı olduğundan, ucundan intikam hikayesi de barındırdığından sürükleyici diyebilirim.

Call of Juarez serisi olabilir. Amazon dağıtmıştı. GoG hesabın varsa oraya bak, tüm oyunlar olması lazım.

Eki Görüntüle 113194
Önerdiğin web sitesinde profil oluşturacağım.

Batman Arkham üçlemesi, Sekiro, Super Mario Odyssey, Max Payne 1-2, Dragon age Origins, God of War 1-2-3, Star Wars Jedi: Fallen Order, portal 1-2, Call of Duty 4, Final Fantasy 7 remake, rebirth, bully, ultrakill, Hotline Miami 1-2, balatro, Ori and the Blind Forest.
Kötü mü oyun önerdim de Ney emojisini atıyorsun anlamadım gayette iki oyunda güzel ve keyifli.