Hikayesi ve oynanışı ile içine çekecek oyun tavsiyesi

Kötü mü oyun önerdim de ney emojisini atıyorsun anlamadım gayet de iki oyunda güzel ve keyifli.

Pek iyi sayılamayacak oyunlar hocam oynanış olarak da senaryo olarak da diğer PS exclusive oyunlarının altında. Konu sahibinin oynadığı oyunlardan sonra dediğiniz iki oyun çok bayar.

Pek iyi sayılamayacak oyunlar hocam oynanış olarak da senaryo olarak da diğer PS exclusive oyunlarının altında. Konu sahibinin oynadığı oyunlardan sonra dediğiniz iki oyun çok bayar.
Kişiden kişiye değişir ben gayet zevk aldım sıkılmadan oynadım.

Oynayacak güzel oyun bulamıyorum. Tavsiyeleriniz varsa belirtirseniz sevinirim.

Bitirdiğim bazı oyunlar;

Eki Görüntüle 113187

İlk çıkan Deus Ex'i mutlaka oyna. Yıllardır kütüphanemde duruyordu, oynamadığım için pişman oldum. Çok fena sarıyor, tek oturuşta 5 saat sıkmadan gidiyor. Ama oynamadan önce biraz ayar yapman gerekebilir.

Kişiden kişiye değişir ben gayet zevk aldım sıkılmadan oynadım.

Paylaştığım görselde Horizon Zero Dawn ve Forbidden West var zaten. DLC'leri ile beraber ikisini de bitirdim.

@1247 bahsettiğiniz sitede profil de oluşturdum.

The Walking Dead Definitive Series ve Prototype ilk oyunu olabilir.

Online boș kimse oynamıyor bence ideal oyun değil.

Online dememiş hikayeli oyun istemiş hikayesi de güzel oyun zevki görecelidir sana boş gelen başkasına gelmeyebilir mesela badurs gates 3 ortalık yıkıldı ama sevmem o tarz oyun o ama kalkıp boş demem çünkü sevenine ayip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…