tREFI de yapamıyor ki Micron, öyle bir saçmalık da var. CL38 hata verirse tREFI 35.000 dene. @eleqtr

8X ya da 1X kaynaklı bence vermez, 1X genelde stabil olur. Gear kapatmışsın sen bir de ama hata kaynağı o değil muhtemelen. CL38 dene bir, hata alırsan tREFI 35.000 dene.

Bak bu tarz açmış B-Die için. Çöp modül bunlar, almaman gerekli. Hazır sistemlerde özellikle iteliyorlar.

Eki Görüntüle 266700

Hani şimdi 1.4 volt verdin, belki 1.35 üzeri stabilite bozuyor dahi olabilir. Bilmiyoruz yani. Standardizasyon yok bu kitlerde.

@eleqtr Aktif soğutma yoksa yine 65.535 yapamazsın ama, 50.000 ya da 35.000 bırak onu hata durumuna göre.
Hemen iimdi tekrar test edeceğim ben tamları 1.37v olarak kullanıyordum bu voltlarda stabildi ve trefi 65535 olarak kullandığıma eminim ama şimdi dediğiniz gibi düşürdüm gear down mode auto yaptım testi yapıyorum

Hemen iimdi tekrar test edeceğim ben tamları 1.3v olarak kullanıyordum bu voltlarda stabildi ve trefi 65535 olarak kullandığıma eminim ama şimdi dediğiniz gibi düşürdüm gear down mode auto yaptım testi yapıyorum

1.35 kalsın üçlü voltaj, muhtemelen 1.4 bile sevmiyor. Micron piyasadan toplatması lazım DDR5 kanadını tamamen.

Dosya Ekleri

• dfgdfgdgf.webp
    dfgdfgdgf.webp
    370,5 KB · Görüntüleme: 15
Şu anda hata almadan kullanabiliyorum farklı birşey varmı
çok teşekkür ederim tekrardan bu arada zaman ayırdığınız için.

Dosya Ekleri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    320,2 KB · Görüntüleme: 5