Öyle bir sorun yaşamadım ben açıkçası. Denk gelmiş olabilir. Fiyatına göre de süper bir ürün olduğunu değiştirmez. Normalde bu paraya 3.0 bir 64 GB flash bellek bulmak bile zor. Bu ürün hem çift taraflı, hem de malzeme kalitesi olarak gerçekten 10/10.
Detaylar
Kim cevapladı?Memnun kalanlar yorum yapmaz, memnun kalmayanlar yapar. Ürün kaliteli hocam. Bu fiyata çok şey bekliyorsunuz bence. Normalde 3.0 64 GB flash bellek yok bu fiyata. Bu ürün hem çift taraflı ve de metal. Normalde 300-350 TL'den başlar bu şartlardaki bir ürün. Bozulsa da garantisi var sonuçta.İlk inidirmde aldım. İkinciyi alacaktım yorumları okuyunca vazgeçtim. Kolay elde patlayan bir modele benziyor
Çalışmasını bekliyor adam tabii ki bekleyecek
Ben de 5 yillik bir garantisi olduğunu, ilk 30 gün içerisinde de iade imkaninin olduğunu belirtiyorum. Malzeme kalitesi ve çift giriş olması da 153 TL'lik bir flash bellek için gerçekten şaka gibi idi. Bırakın çift girişi ve malzeme kalitesini, 3.0 bir 64 GB bellek bulamiyordunuz 153 TL'ye. Ve bu kriterlerdeki bir flash bellek minimum 350 TL. Uzun süredir kullanıyorum, sorunsuz şu anlık. Sorun çıkarsa da garantisi devam ediyor. Memnun kalan genelde yorum yapmaz, memnun kalmayan ise genelde yorum yapar. Marka da çok dandik bir marka değil.Çalışmasını bekliyor adam tabii ki bekleyecekÜrün güven vermiyor işte bariz yorumlar üzerinde sorunlu bir USB olduğunu belli ediyor.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
4 Tane aldım bakalım 150TL'ye 1i bile bozuk çıksa kafi derim fiyatı gerçekten uygun dürüm ayran 250-300TL artık bu fiyatlara çift girişli ürün bulmak zor.Ben de 5 yillik bir garantisi olduğunu, ilk 30 gün içerisinde de iade imkaninin olduğunu belirtiyorum. Malzeme kalitesi ve çift giriş olması da 153 TL'lik bir flash bellek için gerçekten şaka gibi idi. Bırakın çift girişi ve malzeme kalitesini, 3.0 bir 64 GB bellek bulamiyordunuz 153 TL'ye. Ve bu kriterlerdeki bir flash bellek minimum 350 TL. Uzun süredir kullanıyorum, sorunsuz şu anlık. Sorun çıkarsa da garantisi devam ediyor. Memnun kalan genelde yorum yapmaz, memnun kalmayan ise genelde yorum yapar. Marka da çok dandik bir marka değil.
Bozuk çıkarsa kafi demeyin hocam haklarinizi arayin değişim/iade vs.4 Tane aldım bakalım 150TL'ye 1i bile bozuk çıksa kafi derim fiyatı gerçekten uygun dürüm ayran 250-300TL artık bu fiyatlara çift girişli ürün bulmak zor.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ürün tekrardan stokta.
dalmatianpelican
Yetkin
Hocam bunun okuma ve yazma hızı kac?
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-