Sana kötü bir haberim var. POCO'ların bazı modelleri aşırı ısınmadan patlayabiliyormuş. Doğruluğundan emin değilim ama.

Patlayabiliyor değil zaten patlıyor. İnternette birkaç tane yanan telefon resmi var.

1733855012106.webp

1733855021098.webp

Kaynaklarin guvenilir oldugu bir senaryoda, ben kullanicida bir hata olabilecegini dusunuyorum. Cunku cihazin batarya ureticisi olan Shenzhen, senelerdir batarya ureten bir firma ve eger cihaz kusurlu yani uretim hatasi degilse suc ne Shenzhen'in ne de Nothing'indir. Ikinci bir Note 7 vakasi yasanmaz yani. Phone 1 de piyasaya yeni giren bir model degil zaten.

Ayrica CMF Phone 1'lerin en onemli ozelligi arka kapaklarini degistirebiliyor olmaniz. Arka kapagi degistirdiginiz esnada su gordugunuz film harici bataryayi koruyan hicbir etken kalmiyor. Yani bu degisim sirasinda bir dikkatsizlik ile bir yanlis da yapilmis olabilir.

Screenshot_20241210_224527_YouTube.webp

Yine de Nothing'in aciklamasini beklemek lazim.

Kaynaklarin guvenilir oldugu bir senaryoda, ben kullanicida bir hata olabilecegini dusunuyorum. Cunku cihazin batarya ureticisi olan Shenzhen, senelerdir batarya ureten bir firma ve eger cihaz kusurlu yani uretim hatasi degilse suc ne Shenzhen'in ne de Nothing'indir. Ikinci bir Note 7 vakasi yasanmaz yani. Phone 1 de piyasaya yeni giren bir model degil zaten.

Ayrica CMF Phone 1'lerin en onemli ozelligi arka kapaklarini degistirebiliyor olmaniz. Arka kapagi degistirdiginiz esnada su gordugunuz film harici bataryayi koruyan hicbir etken kalmiyor. Yani bu degisim sirasinda bir dikkatsizlik ile bir yanlis da yapilmis olabilir.

Eki Görüntüle 106217

Yine de Nothing'in aciklamasini beklemek lazim.
Rehber niteliğinde bir yazı olmuş. Emeğinize sağlık.

Ben telefonlardan çok kulaklıklardan korkmaya başladım. Yeniden kablolu kulaklık kullanmaya başladım. Kulağın içinde patlaması bayağı sıkıntı olabilir. Bununla ilgili vakalar da var. Piyasada ve insanlarda da hep ucuz kulaklıklardan var. Bende de Haylou GT1 diye eski bir kulak içi kulaklık vardı korkmaya başladım vallahi kullanmıyorum artık. JBL kafaüstü var onu kablosuz kullanıyorum ama kulak içinde kabloluya döndüm. Kulağım içinde de Li-ion batarya olmasın artık.