Blackraven
Üstün
Hiçbir kanıtı olmayan bir haber. Belki batarya kazadan kaynaklı hasar görüp patlamıştır.
Sana kötü bir haberim var. POCO'ların bazı modelleri aşırı ısınmadan patlayabiliyormuş. Doğruluğundan emin değilim ama.
Hiçbir kanıtı olmayan bir haber. Belki batarya kazadan kaynaklı hasar görüp patlamıştır.
Telefon nasıl patladı? Aşırı ısınma demişler ama ya telefonun bataryası şişikse ya da darbe aldıysa?
Kazanın sebebinin zaten batarya patlaması yüzünden olduğunu söylüyorlar.
Rehber niteliğinde bir yazı olmuş. Emeğinize sağlık.Kaynaklarin guvenilir oldugu bir senaryoda, ben kullanicida bir hata olabilecegini dusunuyorum. Cunku cihazin batarya ureticisi olan Shenzhen, senelerdir batarya ureten bir firma ve eger cihaz kusurlu yani uretim hatasi degilse suc ne Shenzhen'in ne de Nothing'indir. Ikinci bir Note 7 vakasi yasanmaz yani. Phone 1 de piyasaya yeni giren bir model degil zaten.
Ayrica CMF Phone 1'lerin en onemli ozelligi arka kapaklarini degistirebiliyor olmaniz. Arka kapagi degistirdiginiz esnada su gordugunuz film harici bataryayi koruyan hicbir etken kalmiyor. Yani bu degisim sirasinda bir dikkatsizlik ile bir yanlis da yapilmis olabilir.
Eki Görüntüle 106217
Yine de Nothing'in aciklamasini beklemek lazim.
Benim POCO X3 Pro da ısınıyor. Batarya ısısı değil ama işlemci bayağı ısınıyor. Bu haber beni de korkutmaya başladı şimdi.