Detaylar
Kim cevapladı?Loutermilch
Başarılı
Yapay zekâ ne hâle getirdi piyasayı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden Mining furyası yüzünden ekran kartı bulamıyorduk, şimdi RAM bulamıyoruz iki olay da tam kendime yeni PC toplayacağım zaman oldu
Mining zamaninda denildiği gibi ekran kartı bulamıyorduk ama o yonetilebilecem birseydi kar oranları düşürülünce sistemlerin fişini çektiler.RAM fiyatları o kadar yükseldi ki mağazalarda temsili duran sistemlerdeki RAM’leri, olası bir hırsızlığa karşı kaldırmaya başlamışlar.
cr: wccftech
Eki Görüntüle 222510Eki Görüntüle 222511Eki Görüntüle 222512Eki Görüntüle 222513
Ama AI icin bu zor AI ne kadar pahalı olursa olsun büyük şirketler ve kurum kuruluşlar altyapilarini hazirladilar.
Amazan geçen gun 16.000 işçisini işten çıkarttı çünkü onlar yerine AI entegre edilmiş.
Selamlar, elbette bir düzene girecektir fakat bu yakın bir zamanda olacak gibi görünmüyor. Bir süre daha bu şekilde devam edecek maalesef.Acaba bu RAM, SSD fiyatları daha ne kadar değişken olur böyle? Tahmini soru ama düşünceniz nedir?
Bir düzene girer mi fiyatlar çünkü yapay zeka çok gelişti ya o yüzden soruyorum.
Captain Skriniar
Uzman
Acaba bu RAM, SSD fiyatları daha ne kadar değişken olur böyle? Tahmini soru ama düşünceniz nedir?
Bir düzene girer mi fiyatlar çünkü yapay zeka çok gelişti ya o yüzden soruyorum.
Zamanında mining olaylarından ekran kartı fiyatları da uçmuştu. İllaki bu da düzelir ama o zamanda başka sorun ortaya çıkar. Uygunken RAM dışında diğer parçaları dizmek lazım şimdiden.
ReadyBoost rehberi ne zaman gelir?
Acaba bu RAM, SSD fiyatları daha ne kadar değişken olur böyle? Tahmini soru ama düşünceniz nedir?
Bana göre en az 2-3 yılı var. Ayrıca ekran kartları da eski çip krizindeki gibi karaborsaya düşecek.