Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Bizi bu hale getiren tüm şirketlerin batıp kuru ekmeğe muhtaç olmalarını o kadar istiyorum ki.
Son düzenleyen: Moderatör:
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Ben zaten pcleri bitpazarından topladigim için çok ucuza geliyor şu an elimde bayağı bir RAM var 300 400 TL Full toplama PC hard diskte 200 TL tamam ne kaldı zaten anakart falan basit zaten.
Xbox 360E
Üstün
Bende öyle yapıyordum da kış gelince elektronik ürün gelmiyor. Gelse de pahalıya satıyorlar. Mesela geçenlerde RX 470 bulmuştum, ürün temiz. Adam 2500 lira istedi. Hurda pazarında bu fiyatlar ne alaka? Absürt fiyatlar çoğalmaya başladı. Bazen güzel ürünü uyguna bulabiliyorsunuz. Konuya gelirsek, çözümü basit aslında. Ama üreticiler adam olmadığı için bilerek piyasayı yüksek tutuyor. Umarım Çin sağlam tokat atar da ağlayarak üretimi arttırırsınız.Ben zaten pcleri bitpazarından topladigim için çok ucuza geliyor şu an elimde bayağı bir RAM var 300 400 TL Full toplama PC hard diskte 200 TL tamam ne kaldı zaten anakart falan basit zaten.
Bilmeyen bile biliyor artık hocam az biraz.Bende öyle yapıyordum da kış gelince elektronik ürün gelmiyor. Gelse de pahalıya satıyorlar. Mesela geçenlerde RX 470 bulmuştum, ürün temiz. Adam 2500 lira istedi. Hurda pazarında bu fiyatlar ne alaka? Absürt fiyatlar çoğalmaya başladı. Bazen güzel ürünü uyguna bulabiliyorsunuz. Konuya gelirsek, çözümü basit aslında. Ama üreticiler adam olmadığı için bilerek piyasayı yüksek tutuyor. Umarım Çin sağlam tokat atar da ağlayarak üretimi arttırırsınız.
RAM fiyatları gerçekten can sıkıcı ve absürt bir hale gelmeye başladı. 16 GB yetersiz kaldığı için 16x2 DDR4 3200 MHz RAM alacaktım ama 6 ay içinde fiyatı 2000 liradan 12000 liraya yükselmiş. Artık farklı bir önlem alınmalı bu olaya.
DDR4 ikinci el sahibinden letgo alarmları kurun hocam DDR4 denk getirebilirsiniz diye düşünüyorum.RAM fiyatları gerçekten can sıkıcı ve absürt bir hale gelmeye başladı. 16 GB yetersiz kaldığı için 16x2 DDR4 3200 MHz RAM alacaktım ama 6 ay içinde fiyatı 2000 liradan 12000 liraya yükselmiş. Artık farklı bir önlem alınmalı bu olaya.
Bende Corsair 1x16 5200mhz cl40 rami ddr5 7000TL ye sattım geçen hafta.
SunseTTime
Uzman
Türkiye'deki fırsatçılar fiyatları çok da indirmez gibi geliyor bana.Selamlar, elbette bir düzene girecektir fakat bu yakın bir zamanda olacak gibi görünmüyor. Bir süre daha bu şekilde devam edecek maalesef.
Della.dd
Becerikli
Çünkü ramler pahalı.RAM fiyatları o kadar yükseldi ki mağazalarda temsili duran sistemlerdeki RAM’leri, olası bir hırsızlığa karşı kaldırmaya başlamışlar.
cr: wccftech
Eki Görüntüle 222510Eki Görüntüle 222511Eki Görüntüle 222512Eki Görüntüle 222513